Вихід є! У магазинах Хмельницького продають льодоходи

Вихід є! У магазинах Хмельницького продають льодоходи
Фото із сторінки у Фейсбук Афіни Черкезової.
  • Спеціальні накладки для взуття продаються в магазинах міста.
  • Замовити льодоступи можна також в інтернеті.
  • Ціна стартує від 177 гривень. Продавці кажуть, що для ходьби в таку погоду вони дуже корисні. 

Хмельницький з самого ранку перетворився на ковзанку. Тротуари й стежинки покриті льодом. Без падіння дійти у потрібне місце вдається не всім. Допомогти в таких дещо екстремальних умовах можуть льодоступи. Ще їх називають льодоходами. У Хмельницькому такі є. Їх продають в магазинах з туристичним і велоспорядженням. Вартують вони в районі 200 гривень.

 - Найдешевші у нас вартують 177 гривень. Менше коштують накладки лише на носок. Більше ті, які йдуть на всю стопу. Ціна залежить від якості, моделі та розміру. Для використання в побуті, як сьогодні, підійде варіант на льодоступів на всю ногу. Вони коштують в районі 200 гривень, - розповів vsim.ua продавець одного з магазинів на Кам’янецькій Андрій.

Читайте також:

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up