Винесли котів у мішках. У Києві стався скандал за участі мера Старокостянтинова

Винесли котів у мішках. У Києві стався скандал за участі мера Старокостянтинова
  • Слід інциденту, що стався у Києві, тягнеться на Хмельниччину.
  • У ньому замішаний міський голова Старокостянтинова.
  • Його звинувачують в жорстокому поводженні з тваринами.
  • Сам Микола Мельничук має іншу версію того, що сталося.

Конфлікт між київською волонтеркою і міським головою Старокостянтинова - про це стали ширитися повідомлення серед зоозахисників. У дописах у Facebook йдеться, що Микола Мельничук разом із шістьма особами зайшли до жінки, яка надає притулок тваринам, і винесли звідти у мішку 23 котів. А також забрали з собою собаку, породи кокер-спанієль. 

Журналістка vsim.ua поспілкувалася із волонтеркою, в якої забрали тварин. А також із міським головою Старокостянтинова, який має іншу версію всього, що сталося. Дізнавайтеся про все детальніше в цьому матеріалі. 

Відео дня

 “Стали за шкірки брати котів, викидати їх в мішок і зав’язувати”

Микола Мельничук має племінницю в Києві. Жінка надає притулок тваринам, як вона сама і каже. Мовляв, займається волонтерством вже близько 20 років. Говорить, увесь цей час рідний дядько і його дружина проти її діяльності. 

За словами Людмили, вона підбирає безпритульних тварин, доглядає за ними та лікує, а згодом шукає для них сім’ю через соцмережі. Вона каже, що всіх тварин донедавна утримувала в орендованому приміщенні. Проте згодом через бюрократичні питання їй довелося звідти виселитися. Частину котів вона забрала до квартири. Саме звідти, за її словами, дядько вивіз тварин у мішку. 

Людмила говорить: добре розуміє, що тримати хвостатих у квартирі - не вихід. Розповідає, що вже придбала земельну ділянку в Обухові й планує там будувати притулок. Наразі вона турбується щодо місця знаходження тварин. За її словами, дядько сказав одне: “Навіть не намагайся їх шукати”. А де тварини перебувають зараз, він не відповідає. Також Людмила каже: разом із котами забрали собаку - кокера спанієля. Розповідає, знайшла його неподалік Обухова у важкому стані. Додає, тварина має пухлину. Тож вона готувала собаку до операції. 

Жінка додала - представники організації зоозахисників у Києві вже написали заяву до поліції. Це саме вона планує зробити від свого імені. 

Що каже міський голова Старокостянтинова

Журналістка vsim.ua також поспілкувалася із Миколою Мельничуком. Він повідомив зовсім іншу версію всього, що відбулося в Києві. Розповів: його племінниця не волонтерка, а шахрайка. Мовляв, вона не лікує тварин, а знущається над ними й навіть не годує. Від такого способу життя страждають не лише чотирилапі, каже мер Старкона, а і її 20-річний син. Саме він і попросив Миколу Мельничука допомогти. Адже через численну кількість тварин у квартирі, не може нормально жити.

Міський голова розказав, що у квартирі його племінниці коїться справжній безлад. Мовляв, вона не прибирає за тваринами. Тож на підлозі в помешканні повно лайна, а також мертвих котів. Він каже, що був присутній під час того, як тварин забирали з її квартири. Та сам, каже, цього не робив. 

Також Микола Мельничук надав фото й відео з квартири, де племінниця тримала котів. Дивіться їх нижче. Міський голова Старокостянтинова додав: усіх чотирилапих він роздав людям, з якими попередньо про це домовився. За його словами, в першу чергу вдалося знайти господарів собаці. 

Читайте також: У квартирі на Зарічанській жінка живе серед сміття. Як сусідам розв'язати проблему

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Lena Selezneva

    искренне сочувствую Миколі Мельничику. Его родственница неадекватная засранка...Бедные животные....
  • Василь Костюк

    Вісати чуму

keyboard_arrow_up