Війна забирає найкращих: загинули троє бійців з Хмельниччини

Війна забирає найкращих: загинули троє бійців з Хмельниччини
Фото - зі сторінок місцевих рад
  • Сергій Годованюк з Шепетівщини, Олег Штифлюк з Новоушиччини та В’ячеслав Кравчук з Віньковеччини. 

“Війна забирає найкращих і справжніх воїнів”, - такими словами у рідній Віньковеччині згадують В’ячеслава Кравчука. Він пройшов афганську війну, був ветераном АТО, командиром окремого мотострілецького батальйону ЗСУ. Мав звання полковника.

Фото зі сторінки Віньковецької селищної ради

Герой загинув 15 травня. Поховали військового з усіма почестями на батьківщині, в селі Адамівка Хмельницького району, повідомляють на фейсбук-сторінці селищної ради. 

Фото зі сторінки Віньковецької селищної ради

Неподалік села Богояволівка Донецької області загинув боєць із Новоушиччини. Олег Штифлюк народився 15 серпня 1976 року. Був родом із села Ставчани. А пішов з життя 13 травня 2022. 

Відео дня
Фото зі сторінки у Фейсбук Михайла Сімашкевича

“Знову невимовна втрата…Новоушиччина втратила ще одного Героя – Штифлюка Олега Степановича. Йому було 46”, - написав Михайло Сімашкевич, міський голова Кам’янця. 

Про час та місце прощання з Героєм поки не повідомляють. 

В понеділок, 16 травня, попрощалися із Сергієм Годованюком із Шепетівщини. Боєць був родом з села Пліщин. Народився 14 лютого 1985 року. У лютому 2022 року його мобілізували. Тож з перших днів повномасштабної війни став на захист рідної землі. Був водієм матеріального забезпечення військової частини А2435. 

Фото зі сторінки Шепетівської міської ради

Щоденно, разом із побратимами готував до бойових дій автомобільну техніку, проявляючи свої найкращі фахові якості, відповідав за своєчасний підвіз та доставку паливно-мастильних матеріалів для забезпечення бойових дій, повідомляють на сайті Шепетівської ОТГ.

Фото зі сторінки Шепетівської міської ради

Загинув військовослужбовець 9 травня поблизу села Бобрівка Харківської області в результаті мінометного обстрілу росіян. В останню дорогу Героя провели з усіма почестями. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1188)
  • Галина Ризун

    Вічна та світла память Героям України Царствіє небесне Щирі співчуття рідним та близьким
  • Liliya Shevchuk

    😢😢😢
  • Наталия Малацковская

    Слава Героям та Вічна пам'ять!!!
    🇺🇦🕯🙏🙏🙏
  • Kristina Korotchyn

    Вічна пам'ять Героям

keyboard_arrow_up