Військові вакансії: у Міноборони розпочали проєкт рекрутингу до ЗСУ

Військові вакансії: у Міноборони розпочали проєкт рекрутингу до ЗСУ
Фото з сайту МОУ
  • Рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах української армії безкоштовно

  • Які вакансії актуальні? 

Міністерство оборони України розпочало проєкт з рекрутингу до Збройних Сил України. Рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах армії безкоштовно. Про це проінформували у відомстві. Відповідний договір підписали заступниця Міністра оборони Наталія Калмикова та голова організації Lobby X Владислав Грезєв. 

— Проєкт дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним. В найближчий час в рамках проєкту ми плануємо підписати наступні угоди з рекрутинговими компаніями, — зазначила Калмикова.

Владислав Грезєв зауважив, що армії потрібні люди різних професій –  від гранатометників і мінометників, до програмістів і кухарів. Співпраця із Міністерством оборони дозволить масштабувати ту роботу, яку компанія Lobby X вже проводила. Він зазначив, що вони мають великий досвід у пошуку кадрів для Збройних Сил України. 

Відео дня

Подивитись які вакансії шукають у ЗСУ вже зараз можна за посиланням. До слова, на сайті вказані військові та цивільні вакансії. 

Скрін з сайту Lobby X
Скрін з сайту Lobby X

Користуватися сервісом досить просто. Для прикладу, достатньо ввести необхідну військову професію або скористатись запропонованими хештегами і сайт видає перелік підрозділів, де є запит на таку спеціальність. Обравши підрозділ — перекидає на саму вакансію з вимогами, умовами та контактними даними. 

Скрін з сайту Lobby X

У Міноборони додали, що ведуть переговори з низкою інших учасників ринку працевлаштування. Аби взяти участь у проєкті рекрутингу закликаємо компанії писати на емейл [email protected]

Нагадаємо, на початку листопада міністр оборони Рустем Умєров підписав наказ про затвердження Концепції військової кадрової політики до 2028 року. Зідно з нею головним акцентом буде задоволення потреб ЗСУ в людях.

Таким чином в Україні хочуть запровадити дієву систему рекрутингу ЗСУ із професійним і вмотивованим особовим складом.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрій Гудок

    Чудові вакансії. А де ж вакансії штурмовиків яких так не хватає. Зараз з трьох

    Два мобілізованих це штурмовики.  Чому тут

    Немає їх?  Можливо хтось хоче....)

    Лесовой К. reply Юрій Гудок

    Перечитайте заметку. Кто хочет в штурмовики - на контракт в военкомат, рекрутинг для другого.

    Юрій Гудок reply Лесовой К.

    Ви що хочете сказати тут служба не по контракту?)))) Да є цивільні посади але інші по контракту

    Лесовой К. reply Юрій Гудок

    "Проєкт дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним." - прочитайте наконец написанное.

keyboard_arrow_up