На Хмельниччині передали 35 позашляховиків мобільним групам, які відбивають ворожі атаки

На Хмельниччині передали 35 позашляховиків мобільним групам, які відбивають ворожі атаки
Тут і далі фото зі сторінки Сергія Тюріна у Фейсбук
  • Це автівки підвищеної прохідності із додатковим обладнанням всередині. 

  • Їх передали військовим підрозділам, які збивають дрони та ракети на території області. 

Цієї ночі ворог знову атакував Хмельниччину ударними дронами. Та це була далеко не єдина безсонна ніч для мешканців області. І поки цивільні ховаються в укриттях під час чергового виття сирен, на полювання виходять справжні “бойові мисливці”. Це військові, які працюють в складі мобільних вогневих груп. Саме ці групи захищають населення та інфраструктуру області від атаки ворожих ракет та дронів.

Аби оперативно та успішно збивати ворожий металолом, їм необхідні прохідні авто та обладнання. Тож учора, 13 листопада, Хмельницька ОВА передала військовим із таких груп 35 позашляховиків. Про це повідомив перший заступник начальника адміністрації Сергій Тюрін. 

Автомобілі надали для підсилення роботи захисників неба. Окрім того, у комплекті до авто додали ще необхідне обладнання. Це прожектори, тепловізори, лазерні вказівники, планшети тощо. На позашляховики нанесли патріотичні мотиваційні гасла. 

Відео дня

— Цьогоріч питання захисту неба є одним із найбільш пріоритетних завдань, адже важливо забезпечити для наших жителів безпеку, тепло та електроенергію, що в минулому році так нещадно руйнували рашисти, — зазначив Тюрін. 

Гроші на кросовери та устаткування зібрали завдяки тісній співпраці обласної військової адміністрації з місцевим самоврядуванням, благодійними організаціями, бізнесменами та волонтерами. 

— Дякую усім, хто з першого дня повномасштабної війни підтримує Україну, наших захисників та захисниць. Спільними зусиллями до перемоги! — наголосив заступник начальника ОВА. 

Нагадаємо, в ніч на 14 листопада ворог атакував Хмельниччину дронами. Вони тримали курс на Шепетівський район. Відомо, що в області спрацювавла ППО. Всього ж цієї ночі Повітряні Сили знищили 7 “шахедів” із 9. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач81

    Good job. Війна має стати справою кожного. А не давати всього 20 бюджету на армію і хвалитися цим. А з іншими 80 відсотками творити те, що 30 років творили і що привело сюди вбивць кацапів

keyboard_arrow_up