Військові з Хмельниччини написали дітям листи вдячності

Військові з Хмельниччини написали дітям листи вдячності
Фото зі сторінки Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ
  • Бійці Шепетівського зенітного ракетного полку подякували маленьким українцям за підтримку.

Уже звичною стала традиція передавати разом з допомогою військовим листи підтримки від дітей. Але нещодавно усталений звичай вирішили вдосконалити. Цього разу військові написали дітям листи. І передали.

За постійну підтримку і теплі слова у нелегкі часи дякували маленьким українцям бійці Шепетівського зенітного ракетного полку напередодні різдвяно-новорічних свят.

«Акцію, - зазначив ініціатор акції військовий капелан гарнізону Василь Боднар, - спланували до Дня захисників і захисниць України, але через часті ракетні загрози тривала вона трохи довше».

Відео дня

Листи потрапили до адресатів – у навчальні заклади, що найчастіше долучалися з допомогою військовим.

А саме

  • гімназію №3,
  • НВК №1,
  • НВК №3,
  • НВК школу-гімназію,
  • Шепетівський медичний коледж.

«Близько 20-25 листів вдалось передати у кожну установу, - зауважує капелан. - Представники шкіл ділилися, що після прочитання збережуть ці листи у своїх музеях як важливу памʼятку».

Під час зустрічей у навчальних закладах діти мали можливість з перших вуст почути про звитяжства захисників, військове капеланство та важливість дотримання інформаційної гігієни.

Із пустими руками гостей не відпустили, акцентують у Повітряному командуванні «Захід» Повітряних Сил ЗСУ. Після зустрічей до захисників у бойові точки поїхала нова партія смаколиків, теплого одягу та мотивуючих слів у листах.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up