Водій «Електротрансу» катався по Свободи без тролейбусної лінії. Чоловіка звільнять

Водій «Електротрансу» катався по Свободи без тролейбусної лінії. Чоловіка звільнять

Чоловік працював водієм 15 років. Він прокатався там, де раніше тролейбусів і не бачили.

Тролейбус, який мчиться від проспекту Миру до зупинки «Думка» зафіксували камери відеоспостереження. Водій «рогатого» вирішив спуститися по вулиці Свободи, де навіть необхідної лінії немає. На перехресті Зарічанської і Свободи в електротранспорт мало не врізався легковик.

Тролейбус докотився майже до зупинки «Думка». Там водій приєднався до лінії і поїхав по Свободи. Та все це не минеться для нього просто так.

- Чому він так вчинив? Я навіть сказати не можу. Можливо, людський фактор. Він пропрацював на підприємстві 15 років. У нас є документи про його медогляд. Вони свідчать про його адекватність. Та чому так сталося, не знаю, - говорить журналісту vsim.ua директор КП «Електротранс» Віктор Паламарчук. – До кінця дня водія буде звільнено. Він порушив правила дорожнього руху. Добре, що ніхто не постраждав.

Відео дня

Читайте також: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Чьоткий тіп!))
  • Владимир Слободяник

    Дімон ти як завжди, багатокранний.

    Дмитрий Костур reply Владимир Слободяник

    привіт - та просто накинулись на бідолаху водія тролейбуса - як би не порушення ним пдр на перехресті то можливо йому ще медаль героя тролейбусників України дати треба було б - за " оптимізацію " маршруту при виконанні поза планового пересування тролейбусу - а скільки КВт енергії він зекономив ?)))
  • Дмитрий Костур

    По перше що тут такого незвичайного? По друге можливо він скоротив на пару км маршрут , а це значить що зекономлено час, моторесурс, електроенергію ..., і хто з вас коментуючих "ахів вздохів" розбирається у будові тролейбуса і його технічних можливостях ? Правила дорожнього руху порушив? а чому - якщо він знятий з маршрута може їхати куди завгодно  - де не має обмежень для великого транспорту, як і любий іншій пересувний засіб(як автобус наприклад) ! Те ж саме роблять і маршрутки і автобуси після закінчення праці чи по іншім причинам ...Можливо є якісь технічні моменти за якими не можно тролейбусу пересуватись без струму(гальмівна система ,підсилювач керма , ...залежні від живлення тощо...) ? може й так а все інше це абсурд - за що звільняти водія ? можливо навіть директор електротрансу не знає якщо і сам не коли не був водієм тролейбусу, а просто зайняв посаду як бюрократичний працівник - тобто водій зі стажем у15 років може бути більш компетентним в питанні може чи не може тролейбус так робити ніж чиновник (ще раз повторюю можливо є якісь внутрішні регулюючі правила , пов'язані з технічною стороною і тільки)



    от якби трамвай поїхав не по рельсам ...то була б інша справа)))

    Vitaly Gluhov reply Дмитрий Костур

    Він на червоний колір світлофора поїхав

    Дмитрий Костур reply Vitaly Gluhov

    тут я не спорю це вже інше питання - він міг порушити пдр і не сгортаючи "рогів" - справа в тому, що загалом чомусь засуджують не те що він створив аварійну ситуацію , а як він це зробив - тобто відімкнувшись від мережі подачі струму ! - справа у акцентах ...сподіваюсь зрозуміли ? я не захищаю цю глупу поведінку водія , я лише гадаю що не в нашій компетенції засуджувати технічну сторону вчинку - а от порушення пдр то це вже інше ...

    Сергій Якубенко reply Дмитрий Костур

    він створив аварійно небезпечну ситуацію через свої дії. водій легковика дивом встиг загальмувати. і все це через отаке катання без лінії ось тобі і всі відповіді на твої питання розумнику.

    Дмитрий Костур reply Сергій Якубенко

    потрібно було встановити мігалку на тролейбус перед цім - і не було б питань)))
  • AlexStar Alex

    Хто неадеквата не роботу взяв?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up