Водоліїв чекають приємні зміни, а Раків — проблеми на роботі. Гороскоп на тиждень

Водоліїв чекають приємні зміни, а Раків  — проблеми на роботі. Гороскоп на тиждень
ua.depositphotos.com
  • Що готують зорі для кожного знаку зодіаку з 31 серпня по 6 вересня, дізнавайтеся далі.   

Овен 

Тиждень буде доволі емоційно напруженим. У вашому житті стануться деякі події, яких ви зовсім не очікували. Будьте обережними та не піддавайтеся на провокації, пише 24tv.

Сприятливий день: 2 вересня
Несприятливий день: 3 вересня

Телець 

Цього тижня бажано не кидатися в авантюри. Також будьте уважними з фінансовими питаннями. Постарайтеся звести їх до мінімуму.

Відео дня

Сприятливий день: 4 вересня
Несприятливий день: 1 вересня

Близнюки 

Вам захочеться отримати від нового тижня все й одразу, але зорі радять утриматися від такого бажання. Навчіться контролювати свої емоції та відновіть свої душевні сили.

Сприятливий день: 3 вересня
Несприятливий день: 4 вересня

Рак 

Цього тижня вам будуть важко даватися робочі завдання. Ви можете відчути злість і роздратованість. Головне – не здаватися та вірити в себе. Якщо у вашому житті хтось буде поводитися з вами грубо, не бійтеся йому про це сказати.

Сприятливий день: 1 вересня
Несприятливий день: 5 вересня

Лев 

Тиждень не буде вирізнятися якимись особливими змінами. Ви, як завжди, будете багато часу приділяти роботі та домашнім справам. Однак астрологи радять не забувати про себе та відпочивати.

Сприятливий день: 4 вересня
Несприятливий день: 1 вересня

Діва 

Цього тижня вас будуть чекати важливі справи. Будьте впевненими в собі та намагайтеся уникати безініціативності. Вам варто більше часу приділяти на робочі завдання, які згодом принесуть свої плоди.

Сприятливий день: 2 вересня
Несприятливий день: 6 вересня

Терези 

Цього тижня ви здійсните важливу покупку. У робочих питаннях потрібно проявити творчий підхід. Також будьте обережні, проявіть вроджені працьовитість і відповідальність, щоб уникнути звинувачень у непрофесіоналізмі.

Сприятливий день: 5 вересня
Несприятливий день: 2 вересня

Скорпіон 

Тиждень буде сповнений бадьорої енергії та сили. Бажано присвятити її добродійності та відпочинку. Найближчими днями слід бути обачними до здоров'я та  не перевантажувати організм.

Сприятливий день: 3 вересня
Несприятливий день: 4 вересня

Стрілець 

Цього тижня варто забути про безглузді розмови з непотрібними людьми, не витрачайте марно час. Не відмовляйте собі у задоволенні робити великі покупки, адже цей тиждень для цього дуже сприятливий.

Сприятливий день: 6 вересня
Несприятливий день: 5 вересня

Козеріг

Ваша завзятість, сила, енергійність та впертість дозволить вам вирішити усі справи. Але не поспішайте, а приступайте до завдань поступово і не робіть все відразу. Також займіться своїми фінансами та почніть заощаджувати.

Сприятливий день: 1 вересня
Несприятливий день: 6 вересня

Водолій

Тиждень принесе вам зміни, які підуть лише на користь.Не бійтеся брати на себе відповідальність. Результат не змусить вас довго чекати.

Сприятливий день: 1 вересня
Несприятливий день: 2 вересня

Риби

Цього тижня ви можете поступати трішки необдумано. Втім не варто займатися самоосудом. Ваш настрій покращиться із часом.

Сприятливий день: 31 серпня
Несприятливий день: 5 вересня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up