Хто встановив "водяну арку" на Проскурівській і як вона працює

Хто встановив "водяну арку" на Проскурівській і як вона працює
  • У центрі  Хмельницького встановили арку, яка розпилює воду.
  • Через неї можна пройти і трішки освіжитися у спеку.
  • Хто, що і за чий рахунок встановив, дізнався журналіст vsim.ua.

Хмельницький приєднався до ряду міст, де працюють водяні освіжувачі і вигляді арки. Встановили таку на Проскурівській. Практично на початку «стометрівки» уже можна пройтися поміж металевим каркасом, який розпилює воду.

Як повідомили vsim.ua в управлінні ЖКГ Хмельницької міськради, вони запозичили ідею з аркою з інших міст. Тому попросили місцевого підприємця Олега Ющука  розробити таку й для Хмельницького. Той виготовив конструкцію, яка розпилює воду і вирішив подарувати її місту. Приєднали її до мережі «Хмельницькводоканалу» і встановили лічильник. Оплатою займеться управління ЖКГ. Працюватиме арка до соатннього дня літа.

Відео дня

Поки керівник управління ЖКГ Василь Новачок не може сказати, чи будуть ще десь ставити такі конструкції. Говорить, що подивляться на результативність цієї й тоді будуть вирішувати. Припускає, що, можливо, буде змінена концепція й нові арки можуть бути іншими.

Найбільше новинка сподобалася дітям. Вони з радістю гралися й бігали біля води. Зацікавила вона й дорослих. Хтось просто проходив крізь арку та йшов далі, а хтось робив це декілька разів. Спробував освіжитися й журналіст vsim.ua. Вода з арки розпилюється не дуже холодна. Тому. Щоб отримати бажаний ефект прохолоди, потрібно пройтися хоча б двічі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр Крамар

    "Оплатою займеться управління ЖКГ". Тобто, як я розумію, вираховуватимуть з зарплат працівників ЖКГ і з зарплати Новачка. Так?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку 12:35 Що з будівництвом сміттєпереробного заводу? Запитали у заступника Симчишина 11:39 Смертельна ДТП у Камʼянці: загинула 16-річна дівчина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up