Волонтерська пошта у Хмельницькому їздитиме на Херсонщину: що можна передати

Волонтерська пошта у Хмельницькому їздитиме на Херсонщину: що можна передати
  • Волонтери розширили горизонти своєї роботи. 

  • Перші посилки на Херсонщину відправлятимуть вже цього тижня. 

В обласному центрі організували сервіс, через який доставляють необхідне військовим на передову. Йдеться про волонтерську пошту. Щотижня волонтери відправляють ваші посилки на фронт для близьких людей або незнайомих, але таких дорогих, ЗСУ. 

Найчастіше пакунки передають на Харківський напрямок. Посилки лиш не відправляють в ті міста, де працює Нова пошта чи Укрпошта. Передачі на фронт їдуть з Хмельницького щоп’ятниці. Аби все спакувати й доставити, залучається близько 20 працівників волонтерської пошти. Всі посилки передають безкоштовно. 

На цьому тижні пошта розширила свою географію. Волонтери повезуть посилки для наших військових, які працюють на Херсонському напрямку. 

Відео дня

У міській раді кажуть, передати можна все, окрім алкоголю. Кількість посилок, які передають військовим, залежить від ситуації на фронті й навіть сезону. Так, влітку найчастіше передавали москітні сітки, спреї від комах чи портативний душ. Ближче до осені, волонтери починають запасатися теплими речами, спальними мішками та іншим. 

Долучатися до передач для ЗСУ можуть не лише їхні рідні, а й пересічні хмельничани. Актуальну інформацію про потреби військових публікують на сторінках БФ “Волонтери Поділля” у соцмережах. 

Адреса та графік роботи волонтерської пошти:

  • Понеділок-п'ятниця
  • З 10.00 по 18.00
  • вул. Кам'янецька,63/1.
  • Телефон: 0630529521.

Більше про роботу волонтерської пошти у Хмельницькому дивіться у відео.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up