Ворог обстріляв Вінниччину, Рівненщину та Львівщину: що відомо

Ворог обстріляв Вінниччину, Рівненщину та Львівщину: що відомо
Фото ілюстративне.
  • російські ракети влучили у 5 залізничних станцій західної та центральної України.
  • Повідомляється про прильоти на Вінниччину, Рівненщину та Львівщину.

Сьогодні, 25 квітня, зранку майже по всіх областях України була оголошена повітряна тривога. В цей час ворог випустив ряд ракет, основними цілями яких, як виявилося, були залізничні станції. Про влучання в них повідомив керівник "Укрзалізниці" Олександр Камишін.

"російскі війська продовжують системно руйнувати залізничну інфраструктуру. Сьогодні ранком протягом години під обстріл попали 5 залізничних станцій в центральній та західній Україні. Як мінімум 16 пасажирських поїздів будуть затримані. Постраждалі є, деталі виясняємо. Буду інформувати", - повідомив Камишін.

Також про влучання в залізнодорожну інфраструктуру підтвердили в "Укрзалізниці".

Відео дня

"У зв’язку з пошкодженням тягових підстанцій відсутня напруга в контактній мережі на дільницях Шепетівка - Козятин, Жмеринка - Козятин, Козятин - Фастів. Поїзди, що прямують вказаними дільницями, затримано, час затримки та перелік поїздів буде повідомлено окремо", - йдеться у повідомленні "Укрзалізниці".

Про те, що лунали вибухи на Вінниччині та Львівщині, підтвердили місцеві органи влади. Так Вінницька міськрада, з посиланням на обласну військову адміністрацію. повідомила про кілька вибухів в регіоні. Про місця влучання не повідомляють.

Прилетіли російські ракети й на Львівщину. Про це повідомив керівник місцевої військової адміністрації Максим Козицький.

"У двох населених пунктах у Золочівському районі пожежі. Ситуація контрольована. Деталі згодом. Залишайтесь в укриттях, - повідомив чиновник.

Згодом про ракетні обстріли залізничної інфраструктури повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль. За його словами, ворог завдав два ракетні удари по залізничній інфраструктурі області. Жертв немає, збитки встановлюються.

Читайте також: Над Хмельницькою АЕС пролетіли дві російські ракети

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Читач76

    Шоб вони мучились скоти як мучать наших хлопців. Шоб вони були прокляті!!!!!
  • Galina Askevlh

    Щоб ви здихали у страшних муках .
    Божий Суд покарає вас за все, що ви робите з мирною,незалежною,суверенною Україною .
    Слава Україні !!!
    Героям слава !!!
    Все буде Україна !!!
  • Nina nikolajcuk

    Ви страшні звірі буде над вами

    божа кара будете здихати в тяжких муках ви прокляті
  • Татьяна Придюк

    Кляті покидьки!Щоб ви поздихали!

keyboard_arrow_up