Врятували від голодної смерті: хмельницькі поліцейські із Харківщини привезли собаку

Врятували від голодної смерті: хмельницькі поліцейські із Харківщини  привезли собаку
Світлини зі сторінки поліції у Хмельницькій області
  • Знайшли хвостатого на одному з блокпостів.
  • Виходжували чотири дні.

Упродовж чотирьох місяців хмельницькі поліцейські надавали правоохоронцям Харківщини допомогу з  відновлення безпеки та наведення правопорядку на звільнених від ворога територіях. Патрулювали вулиці населених пунктів, запобігали мародерству, несли службу на блокпостах.

На одному з таких блокпостів до них прибився змучений і страшенно наляканий постійними обстрілами та вибухами пес.

Відео дня

Приблуду відразу ж нарекли Рудим. Усі чотири місяці чотирилапий на добровольчих засадах сумлінно ніс службу спільно з правоохоронцями, а вони всіляко дбали про нього.

«Найбільше долею собаки перейнявся підполковник поліції Андрій Дуранков, який ніс службу у зведеному загоні поліції на Харківщині з перших днів деокупації її територій, - зазначають у поліції. - Він постійно опікувався Рудим, а той, в свою чергу, віддячував, як умів, своєю собачою відданістю».

Через деякий час блокпост, на якому чергували хмельницькі поліцейські, зняли, а їх самих передислокували.

Рудого у той момент не було – він прогулювався десь околицями. Коли ж повернувся до опустілого укріплення, то три доби непорушно продовжував чекати своїх побратимів на старому місці, бо відчував, що за ним повернуться.

Увесь цей час і підполковника поліції не полишала думка про чотирилапого товариша, до якого прикипів душею. При першій же нагоді він стрибнув у автомобіль і поїхав за Рудим.

З тієї миті вони були постійно разом. Разом повернулися й з ротації на Хмельниччину.

І хоча Рудий не має благородної родословної чи модного окрасу, Андрій Дуранков каже, що у нього тепер є пес найкращої у світі бойової породи. Він певен, що кожна тварина має право на нормальне життя. Родина правоохоронця уже з нетерпінням чекає пухнасте поповнення сім’ї.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up