Як хмельницькі активісти зустріли нового керівника ОДА Корнійчука

Як хмельницькі активісти зустріли нового керівника ОДА Корнійчука

Не подобається представникам Ради Майдану кандидатура Олександра Корнійчука. Вирішили про це сказати з трибуни на всю сесійну залу під час представлення нового голови. Слово їм не надали і активісти пішли «в атаку».

Кандидатура Олександра Корнійчука на посаду голови Хмельницької ОДА не викликала довіри в громадських організацій області. Свої застереження виклали у зверненні та надіслали до Апарату Президента. Відповіді зі столиці вони не отримали. Олександра Корнійчука все таки призначили. Офіційне представлення відбулося сьогодні, 28 квітня.

Офіційна частина завершилася. Представник Порошенка Віталій Ковальчук хотів разом із новопризначеним головою вийти із зали. Та на заваді їм стали активісти. Вони силою пробилися через охоронців. Говорили з посадовцями на підвищених тонах. Висловили вони застережання, що новий очільник області працюватиме так, як робив це Леонід Прус - колишній однопартієць Корнійчука.

 - Прус колись закривався шваброю зсередини і на діалог з громадськістю не йшов. Зараз починається те ж саме. На наші звернення не реагують з самого початку. А що ж буде далі, – заявив голова Ради Майдану Алім Міщук.

Відео дня

Перший заступник глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук пообіцяв протягом місяця ознайомитись з усіма вимогами та претензіями, які вислуховував протягом 25 хвилин.

Почуте дещо заспокоїло обурений натовп. Активісти хочуть, аби Корнійчук працював відкрито і не уникав співпраці з громадськістю. Мовляв, якщо не буде діалогу, то новий керівник ОДА піде по тому ж шляху, що й Леонід Прус.

Вирішити усі непорозуміння між Корнійчуком та громадськістю спробують на Раді Майдану та на засіданнях громадської ради при ОДА. Вони заплановані на 4 та 5 травня відповідно. Новий керівник області пообіцяв прийти на засідання та відповісти на всі запитання. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Иванов Иван

    Власти плевать на народ, и на мнение народа,кого хотят того и назначают.Главное что бы был предан и с деньгами.

    Анонім reply Иванов Иван

    Так і народ може плювати на владу. В принципі вже плює

    Анонім reply Анонім

    Плювати скільки потрібно ще ? Потрібно йти на майдан. Всі вже забули як з владою говорити можна?

    Анонім reply Анонім

    Який майдан? Ніхто не забув які розмови із владою через Майдани. Більше такого не буде. Є законні і більш дієві засоби. А Майдани організовують ті, хто потім приходить до влади. Останній Майдан організував Порошенко. Технологія приходу до влади через Майдан. Перше: пошук стимулу для залучення до участі значної кількості людей. Друге: коли цей стимул буде мати найбільший ефект організовується масовка (наприклад з різних регіонів звозять партійців). Третє: у пересічних громадян створюється ілюзія, що вони повинні також взяти участь у цій масовці, бо це вплине на вирішення їхніх проблем, починають приєднуватись до початкової масовки із членів партій-організаторів і т.д. по принципу снігової кулі. А далі все як відбувається всі добре знають. В кінцевому результаті організатори займають владні місця або саджають туди своїх людей і т.д. по пунктам розкрадання державних, місцевих коштів

    Анонім reply Анонім

    Если с посмотреть по простому, то такая категория людей "городских крикунов" как алимы и скоробогатые, она нужна.  Нужна в первую очередь "решалам"  Ведь они знают что армию буйных, юродивых, и других сумасшедших нужно контролировать.
  • PAL

    Новый хряк будет управлять стаей свиней, которым все мало. Ставленник президента, который потерял доверие, может оказаться в еще более жирной среде, что его и погубит.
  • Анонім

    Яка різниця хто там буде у кріслі? За роки Незалежності хтось із них працював на благо області? Тільки ділили і крали. І так ще буде не одне десятиліття. Ви просто дбайте про себе, про своїх рідних, а не про них і все буде гаразд. Я думаю, що розумні зрозуміли мене як це робити.

    Анонім reply Анонім

    Тим хто не зрозумів. У корито їм менше накидайте. Тоді вони не будуть мати, що жерти з нього і не будуть так пхатись до нього. Може і назад у людей перетворяться.
  • Анонім

    на фото Корнійчук вже показує маданутим, що йому на них пофігу. Рже з них
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up