Як і за скільки можна перекусити на вокзалах і автостанціях Хмельницького

Як і за скільки можна перекусити на вокзалах і автостанціях Хмельницького
  • Дешевий хот-дог чи повноцінний обід. Чекаючи транспорт, на вокзалах є чим підкріпитись. 
  • Ми не перевіряли якість, але проаналізували пропозиції.
  • Що пропонують і як обслуговують в забігайлівках хмельницьких вокзалів і автостанцій, дізнавалися журналісти vsim.ua.

На кожній автостанції є невеличкі забігайлівки, кафе чи кіоски з фаст-фудом та кавою. Журналісти vsim.ua побували на 5 автостанціях і залізничному вокзалі. Ми подивились, чим можуть перекусити подорожуючі, скільки коштують страви та як обслуговують клієнтів.

На залізниці - забігайлівки і "наливайки"

На залізничному вокзалі є 2 кафетерії та 2 буфети, а також 7 кіосків, де можна підкріпитися. Більшість закладів розташовані всередині приміщення.

Відео дня

Previous Next

Зовні, перед входом до приміщення, розташовані 3 кіоски. В одному з них торгують теплою випічкою «Форнетті». Міні-пиріжки є з різною начинкою. Ціна становить 13-14 гривень за 100 грам. З іншої сторони розміщені ще два кіоски з харчами. На вітринах - пиріжки, фрукти-овочі, печиво, ковбаси і сири. На замовлення продавчині можуть скласти хот-дог, підігріти готову піцу чи зробити чай-каву. Всередині вокзалу стоїть 4 кіоски зі швидкою поживою. Там теж небагато місця, більше двох чоловік одночасно зайти всередину не може. В асортименті вже є гамбургери, печені пиріжки з начинкою та кекси. Ціни від 8 гривень за кекс до 18 за бургер.

В приміщенні знаходиться вокзальний буфет та приватний кафетерій «Експрес». Буфет розташований в залі очікування з правої сторони станції (вхід від міста). Він займає майже половину приміщення. Але для відвідувачів стоїть лише 2 столики на 4 особи та 2 стійки. За спиною продавчині – стелаж з горілчаними напоями. За морозивом стоїть ще один, вже радянський, холодильник з готовими стравами. На вибір – салати, картопляне пюре, смажені м’ясні вироби та консерви. Готові порції розклали по тарілочках, м’ясне – в лотках, бургери обгорнуті харчовою плівкою. На всі товари виставлені цінники. За шматок печінки просять 14 гривень. Куряче стегно – по 15. Котлети по 12. Одне варене яйце коштує 3,50. 

Читайте також: У Хмельницькому продають пісний фаст-фуд. Роблять без м’ясного, але з майонезом

Приватний кафетерій «Експрес» знаходиться неподалік виходу з вокзалу. Тут стоїть десяток столиків, відвідувачів розважають телесеріали. Меню не пропонують. Товари розміщені на прилавках та в холодильниках. Асортимент тут трохи більший від попереднього закладу. 6 салатів, 2 види картоплі, гречка, копченості, оселедець, знову пиріжки, фаст-фуд, гарячі та холодні напої. Є й горілчані. Крім цього, продавець пропонує гарячий борщ та солянку. Салати коштують від 9 до 14 гривень, картопля по 14-17 гривень. Піца – по 19 гривень. Кава – від 5 гривень.

Ще два заклади харчування знаходиться зовні вокзалу від сторони колій. В забігайлівці під назвою «Продукти» готових страв немає. Але тут готують закуски: ріжуть ковбасу, гріють котлети. В асортименті багато алкоголю. Столиків кілька. Буфет «Шантан» розташований у просторому приміщенні. Меню там немає. Кажуть, переробляють. На вибір пропонують млинці з куркою, борщ та солянку, котлети, відбивні, копченості, піцу та шаурму. Розхвалюють комплексний обід по 35 гривень. За цю суму пропонують першу страву, картопляне пюре та м’ясну котлету на друге і компот. Місця вдосталь, але відвідувачів немає. 

Нове кафе і буфет на автовокзалі 

На автовокзалі №1 пасажири та водії часто чекають на свій рейс не одну годину. Без перекусу обійтися важко. І вибрати тут є з чого. В приміщенні вокзалу працюють буфет і кафе. Останнє майже рік як відкрилося. Працює за принципом столової. На вибір клієнтам подають супи й борщі, гарніри, м'ясні страви й салати. Також у меню є кондитерські вироби й різні напої. Загалом компексний обід тут обійдеться близько  30-40 гривень. Відносно невисокі ціни й гарячі страви приваблюють клієнтів. В обідню перерву майже усі столики тут зайняті.

Previous Next

Є гарячі страви та комплексні обійди й в місцевому буфеті. Та клієнтів тут чомусь в той же обідній час не було. Декілька столиків пустували. На прилавку тут завжди розкладають купи пиріжків. Вартують вони 4-4,5 гривні.

Кавою на автостанції можна поласувати не лише в буфеті чи кафе. Працює тут також і автомат, який за 4-8 гривень може досить швидко зробити чай, еспрессо або мокачіно.

На автостанції №2 - смажене та мариноване

Previous Next

На автостанції №2 є лише одна забігайлівка, де можна швидко перекусити. Кафетерій без назви розташований у приміщенні станції. На вікнах великими літерами розписано «Пиво», «Соки», «Чай», «Кава», «Хліб». Поруч вивіска з годинами роботи. Всередині закладу стоїть шість столиків, прилавок та холодильники з морозивом і напоями. З динаміків гучно лунає російська попса. Меню, як такого, немає. Всі страви на прилавку. До них прикріплені цінники. Тут торгують пиріжками, запеченими стегенцями курки, смаженою рибою, тушкованими курячими серцями, котлетами, маринованим оселедцем та свіжиною зі свинини. На вибір є два салати: із квашеної капусти та помідор. Також на прилавку є «М’ясний мікс» в пакетах. Одна порція коштує 28 гривень. Кава тут коштує від 5 гривень, чай по 4. Місця для відвідувачів достатньо. Біля прилавку одночасно може вибрати товар двоє-троє людей. Обслуговування швидке. 

Невеликий вибір на АС №3

Previous Next

Від третьої автостанції в основному їдуть автобуси до сіл Хмельницького району. Дорога не забирає багато часу і для більшості пасажирів потреби в повноцінних обідах через це немає. “Заморити черв’ячка”  можна гарячими напоями та фаст-фудом. Біля кіоску із пиріжками й хот-догами, який стоїть на розі Староміської і Соборної, частенько люди стоять в чергах. За 3,5-4 гривні тут продають пиріжки. Хот-доги, в залежності від начинки, обійдуться від 11 до 29 гривень. У кавових кіосках натуральна кава вартує 6 гривень. Альтернативою є розчинна кава або чай, які коштують по 5 гривень. Ще один кіоск із продуктами стоїть біля 1 платформи. Там також торгують смаженими пиріжками. А от біля другої платформи на місці старого ветеринарного вже кілька місяців стоїть кавовий кіоск. Тут роблять напої з автомату. Вартість американо, лате чи гарячого шоколаду така ж, як в центрі міста. За каву просять по 8, а за лате чи шоколад по 12 гривень.

На автостанції №4 хачапурі та кава

Із автостанції №4, що розташована поблизу речового ринку, автобуси прямують лише за віньковецьким напрямком. Для охочих перекусити на території станції всього два заклади: кавовий кіоск та невеликий кафетерій. У кіоску продають гарячий чай та каву в асортименті. Гаряче подають через віконечко. Роблять швидко. Та замовлене не завжди є в наявності. 

Previous Next

У самому кафетерії місця досить мало. Для відвідувачів лише невеликий прохід до кількох столиків та місце перед прилавками. Решта простору заставлена холодильниками, вітринами та столом для персоналу. Відвідувачів обслуговує дві жіночки. Обидві в одноразових рукавицях. Роблять чай-каву, готують та продають продукцію. Тут є смажені хачапурі з сиром та м’ясом, біляші, піца, печена сосиска та сарделька в тісті. Останні коштують по 13 та 16 гривень відповідно. За хачапурі просять по 24-28 гривень. Піца з двома начинками по 20-22 гривні. Чекати не треба, замовлення видають одразу. Продукція тепла. Але місця, де б розміститися мало. Перед прилавком може вільно стати лише одна людина. Решта мусить товпитися в дверях та проході. Біля столиків затісно. Заклад розрахований на чотири-п'ять відвідувачів одночасно. 

Смачна кава і обтріпані столики на АС №5

Previous Next

Через АС№5 проїжджають автобуси, які їдуть за кам’янецьким напрямком. Вони тут не затримуються на довго. Для пасажирів і водіїв потреби у кафе чи забігайлівці немає. Аби втамувати голод, можна перекусити стандартним набором фаст-фуду із булочок, хот-догів, сендвічів та пиріжків. Інші продукти можна придбати у кіосках й магазинчиках, яких тут чимало. Зігрітися або посмакувати гарячими напоями можна в кіоску, який стоїть першим в торговому ряді. Еспресо й американо тут пропонують від 7 гривень. Ввічлива дівчина-бариста пропонує також велику кількість смакових добавок до кави. Випити її можна за стійкою всередині або на пошарпаних й незручно низьких столиках надворі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Kindrat

    Максе, то на фото пиріжок назад виходить?
  • Олег

    туалити перевірте
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up