Як на Хмельниччині відключатимуть світло 8 лютого: графік

Як на Хмельниччині відключатимуть світло 8 лютого: графік
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Дізнавайтеся більше про схему «6 на 3».

У середу, 8 лютого, на Хмельниччині діятиме схема «6 на 3». Тобто шість годин світло буде, а три – ні. Вночі, цілком ймовірно, що електроенергію взагалі не вимикатимуть.

Про це інформують у «Хмельницькобленерго».

Уточнюють: відключення відбуватимуться лише за основними чергами. У графіку вони позначені темнішим кольором і надписом «електроенергія відсутня».

Відео дня

Окрім того, вдень, орієнтовно з 12.00 по 16.00, традиційно зберігається можливість відключень лише однієї черги, замість одночасного знеструмлення двох.

Енергетики також просять споживачів періодично переглядати  файли співставлення черг та адрес.   Інколи вони змінюються, пояснюють.  Детальну інформацію традиційн можна знайти на стоірнці «Відключення за адресою».

Нагадаємо, 9 лютого Хмельниччини цілий день буде зі світлом. Бодай так обіцяють енергетики. Пояснюють: згідно з вказівкою Міненерго  здійснюватимуть режимні заміри. Відповідно погодинних відключень та інших обмежень у цей день не буде.

Додамо, енергетики просять повідомляти їх, якщо відключення у вашому будинку відбуваються не за графіком. Для цього слід заповнити форму зворотного зв’язку на офіційному сайті товариства.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач45

    Розумахи, світіло! Електроенергія
  • Читач51

    Світло, а не світіло
  • Читач51

    Світло! Журналісти, ви читаєте, що пишете!

keyboard_arrow_up