Як почувається 3-річний хлопчик, який випав з вікна в Раковому

Як почувається 3-річний хлопчик, який випав з вікна в Раковому
Хмельницька міська дитяча лікарня
  • Хлопчик випав із 3 поверху, коли його батьки перебували в іншій кімнаті.
  • Його госпіталізували в реанімацію.
  • У якому стані дитина зараз?

1 червня, близько 18 години, в мікрорайоні Ракове зібралися медики й правоохоронці. Там, на вулиці Ціолковського, з вікна випала 3-річна дитина. У поліції повідомляють, що поки батьки були в іншій кімнаті, хлопчик самостійно відчинив вікно. В результаті падіння, отримав травми середньої важкості. Дитину госпіталізували в реанімацію міської дитячої лікарні.

Наразі хлопчика перевели в ортопедо-травматологічне відділення. Головна лікарка закладу Наталія Зимак-Закутня розповіла, що враховуючи з якої висоти впала дитина, травми могли б бути значно важчими. Також медик додала, що із хлопчиком весь час перебувають батьки. А про його виписку говорити поки зарано.

  • Дитина внаслідок падіння отримала політравми. А саме - черепно-мозкову травму, забій ребер і перелом ключиці. Зараз стан пацієнта задовільний, - додала Наталія Зимак-Закутня. 

Нагадаємо, що за даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 166 ККУ (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування). Її санкція передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Марина Миронова

    Горе в семье, еще и от 2 до 5
  • Mila Verkhovets'ka

    Я все розумію це життя і я не думаю , що батьки бажали зла своїй дитині   одне питання за що покарання , а ті що гвалтують , вбивають то їх відмазують

    Lia Atamanchuk Kushnir reply Mila Verkhovets'ka

    Погоджуюсь.Це ті випадки, коли якась секунда вирішує долю ((((
  • дід Іван

    шо таке Раковому?

    Хмельничанин reply дід Іван

    можливо мається на увазі мікрорайон Ракове
    от ці писаки...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up