Як у Хмельницькому виглядає паспортний стіл, на ремонт якого витратили 1,2 мільйона (ФОТО)

Як у Хмельницькому виглядає паспортний стіл, на ремонт якого витратили 1,2 мільйона (ФОТО)
Фото - Хмельницька міська рада
  • Паспортний стіл переїхав на Кам’янецьку.
  • Де прийматимуть хмельничан тепер, дізнавайтесь далі.

Міграційна служба у Хмельницькому переїхала. Хмельничани звикли, що послуги «паспортного столу» можна було отримати на Пушкіна,15. Адже саме там тривалий час знаходився Хмельницький міськрайонний відділ державної міграційної служби. Тепер за паспортом, ID-карткою та іншими адмінпослугами потрібно звертатись за іншою адресою.

Для зручності відвідувачів з особливими потребами встановили пандуси

Сьогодні, 28 липня, служба офіційно відкрила двері на Кам’янецькій, 47. Як зазначають у пресслужбі Хмельницької міської ради, приміщення знаходилось у комунальній власності. На його ремонт витратили з міського бюджету близько 1 мільйона 200 тисяч гривень. В міськраді обіцяють, що у відремонтованому приміщенні буде зовсім інший сервіс, а також якість послуг для хмельничан.

Відео дня

Нагадаємо, працюватиме «паспортний стіл» за таким графіком:

  • вівторок-п'ятниця‎ з‎ 9.00‎ до‎ 18.00;
  • субота‎ з‎ 9.00-16.45;
  • обідня‎ перерва‎ з 13.00-13.45.

Так виглядає так звана "зала очікування"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Татьяна Герасимчук

    Дуже зручно і сучасно зробили!
  • Oksana Danilova

    А чому обурення? Чи пишуть ті, хто ще не відвідував? На Пушкіна був справжній жах для людей, а тут просторно, зручно, ніяких банків шукати не треба, швидко, комфортно, є чим дихати, елементарний туалет є! Дякую, мені до вподоби новий сервіс за новою адресою, 20чоловік за пів години!
  • Андрей Чернов

    Платите налоги дальше.....чиновники найдут куда ваши денежки оприходовать😁😁😁😁😁

    Галина Яблонська reply Андрей Чернов

    так не  дачу з собі збудували,  а для людей комфортніше зробили, що не так?
  • Юрий Борисенков

    Ментам места стало мало?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up