Як українцям голосувати на місцевих виборах при застуді: пояснення ЦВК

Як українцям голосувати на місцевих виборах при застуді: пояснення ЦВК
Фото ілюстративне
  • Виборці з симптомами застуди зможуть проголосувати в окремій кабінці.  

 

У разі наявності симптомів застуди виборці зможуть проголосувати в окремій кабінці. Про це повідомляє Центральна виборча комісія у Facebook.

  • "Як голосувати, якщо захворіли? Якщо у вас симптоми застуди, то ви зможете проголосувати на дільниці в окремій кабінці. Нагадуємо про маску та особисту ручку. Якщо ви на самоізоляції через хворобу — голосувати можна вдома", - йдеться у поясненні ЦВК.

Нагадаємо, у разі, якщо виборець перебуває на самоізоляції через хворобу, проголосувати можна вдома. Для цього потрібно написати заяву в довільній формі, додати медичну довідку від сімейного лікаря чи установи охорони здоров’я. Заяву і довідку виборець повинен у такому разі надіслати (передати) до дільничної комісії не пізніше 20-ї години 23 жовтня. Також у ЦВК уточнили, якщо у члена сім’ї позитивний тест на коронавірус і виборець перебуває на самоізоляції — алгоритм для голосування той самий.

Хворі громадяни, які перебувають у лікарні, зможуть проголосувати у закладі охорони здоров’я.

Відео дня

Читайте також: Чи підтримуєте ви проведення всенародного опитування у день виборів?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Іван Косин

    За всю незалежність країною кирують бандіти злодії.думайти чи варто їти голосувати.в нас що немае розумних чесних людей.так далі кердик самостійності.
  • Маічка Падалко

    Я не піду і не буду голосувати!! Лише за мера проголосую. ЯК І БІЛЬШІСТЬ. Не хочу!!! Що вони мені дали???? Ті депутати міської ради? Обласної ради? Районної ради? Що вини зробили для людей в цьому житі ?? Для себе, так, зробили, для своїх родин, сімей , родичів, безумовно зробили. А для ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ, ВИБОРЦІВ, ЩО ЗРОБИЛИ??? ДЕ ВОНО???
    Ви гляньте як в інстаграм як вони КОШЕЕЕРНО ЖИВУТЬ. В яких умовах працюють, де обідають , за наш счет, де віддихають і скільки раз на рік, за наш рахунок, які квартири, резиденції отримують задарма, на яких машинах і за безплатний бензин катаються. ПОЯСНІТЬ ЧОМУ??? Я МАЮ ЗА НИХ ГОЛОСУВАТИ???
    Бо вони дивляться на тебе, як на, як на ,як на ....бездомних котів і собак. Якщо я маю меньше, чим вони, то значить неможу дозволити собі делікатесів , дорогих речей, і живу в бууді. Значить їм нас шкода, як отих бездомних тварин. Ми їм потрібні, як оті бездомні псиии....

    Владимир Националистович reply Маічка Падалко

    повністю підтримую ... тільки за нашого мера . Якщо не буде нашого мера , то всі остальні хай йдуть лесом .. Симчишин і свобода тільки .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up