Як виглядає камера для довічників у хмельницькому СІЗО (ФОТО)

Як виглядає камера для довічників у хмельницькому СІЗО (ФОТО)
  • У слідчому ізоляторі, що в центрі Хмельницького, відремонтували камеру для довічно ув’язнених.
  • Дивіться, як вона виглядає.

Хмельницький слідчий ізолятор розташований в центрі міста, на Кам’янецькій. Історія установи налічує вже сотні років. Серед ув’язнених є “довічники”, ті, хто скоїв злочини невеликої або середньої тяжкості. Для утриманих осіб забезпечують всі належні умови. Зокрема, в установі є магазин, комп’ютерний клас та камера з поліпшеними умовами. Більше про те, як облаштований слідчий ізолятор, дізнавайтеся за посиланням.

Нещодавно у хмельницькому СІЗО завершили ремонт камери для утримання довічників. Вона розрахована на 4 осіб. Там здійснили заміну електромережі й встановили сучасне енергозберігаюче LED-освітлення. Крім того, в камері обладнали відокремлений санвузол, пофарбували стіни й поклали нову плитку на підлогу.

В установі розповіли, що в камері для довічно ув’язнених надійно вмонтували камерні меблі та інше обладнання. Як тепер виглядає місце, де перебувають довічники - дивіться на фото. 

Відео дня

Читайте також: Де та кого ловлять п’яним за кермом: аналізуємо дані хмельницьких патрульних (ІНФОГРАФІКА)

Возможно, это изображение в помещении

Возможно, это изображение в помещении

Возможно, это изображение в помещении

Возможно, это изображение в помещении

Возможно, это изображение в помещении

Возможно, это изображение в помещении и текст

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (51)
  • Іра Шубрава

    Цей заклад давно потрібно перенести з центра міста,а не ремонти робити!!!!
  • І Франко

    На який пеніс рекламуєте катівню?  І чи всі ув'язнені були злочинцями.? Скільки людей там закатовано без суда і слідства  на смерть розкажіть ніжно, солодко  вас прохаємо, благаємо.. Невже хмельничанам  готуєте нове , безкоштовне місце  помешкання? Щиро-лагідно, ніжно, ласкаво  дякуємо панату.
  • Федор Кравец

    І щодо не мають відношення це для агентів Кремля на памятку їздять ті хто якраз-таки мають відношення до территорій на яких ведуться бойові дії  і чиї храми обстрілювали орки
  • Федор Кравец

    Alex Kiev 01 якраз таки УПЦ  прихожанином якої я є тільки почалась ця війна припинила будь яке канонічне спілкування з РПЦ а щодо коштів то вони ідуть на облаштування приходських храмів і для агентів Кремля Українська Православна Церква завжди молиться за Українських воїнів а ті її священнослужителі що мають досвід служби в армії чи як Митрополит Запорізький і Мелітопольский Лука втратили близьких одразу стали на захист України

keyboard_arrow_up