Туалет на мільйон: як виглядає нова "халявна" вбиральня в парку Франка

Туалет на мільйон: як виглядає нова "халявна" вбиральня в парку Франка
  • Обіцяний безкоштовний туалет в парку Франка відкрили лише через рік.
  • Його вартість перевалила за мільйон гривень. 
  • Як виглядає громадська вбиральня і чим багата, бачили журналісти vsim.ua.

 

Від рідкого мила до освіжувача на стіні. Від пандусів до окремих кабінок для мам з дітьми. Громадську вбиральню в парку Франка обіцяли відкрити ще минулого року. Та процес затягнувся надовго. Будівництво то починалось, то знову його зупиняли.

Початкова вартість туалету становила 960 тисяч гривень. Вже цього року бюджет переглянули. Тепер загальна ціна проекту перевалила за мільйон гривень. Як виявилось, все через зростання середньої зарплати і вартості матеріалів. У серпні тривали останні підготування. Нагадаємо, роботи з будівництва туалету виконували ПП Капітель». Вже на початку вересня поряд із старим смердючим туалетом двері відчинили до нової громадської вбиральні. 

Відео дня

До вбиральні доводиться йти крізь болото

Окрім сходів тут облаштували пандус. На табличці  вказано - вхід безкоштовний. Попри це, «на вахті» сидить жіночка-контролер. Під музику з радіоприймача читає газету і мляво проводжає поглядом тих, хто заходить. 

Всередині - пластикові вікна і три кімнати - для чоловіків, жінок та людей з особливими потребами. У жіночому є окрема кабінка для мам з маленькими дітьми. Предмети першої необхідності є, щоправда не всі. Біля рукомийника є рідке мило, на стіні - освіжувач повітря. Бракує паперових серветок і паперу. 

Територію, де був старий туалет, огородили парканом. Чи будуть зносити будівлю - поки невідомо. 

Громадська вбиральня працює з 8:00 до 22:00.

Окрема кабінка- для мам з маленькими дітьми

Так виглядає ємкість для паперових рушничків. Самі рушники закінчились

Є дозатор для мила

Так виглядає освіжувач повітря

Написи перекладені й на англійську

Ліворуч - висаджені вазони і квіти, праворуч облаштували пандус

Асфальтного покриття до громадського туалету поки немає. При вході для брудних капців з болотом - картонка

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Юля Величко

    хороший туалет. Ще б в парку Шевченка такий зробили, а то соромно глянути. Запах такий стоїть і виглядає убого, це аж ніяк не красить сквер, де відпочиває скільки хмельничан
  • Sanya Emelchuk

    Нормальный туалет. Я начинаю уважать местную власть .

    Город как то зашевелился.
  • Alexandr Arykh

    Хто перекладав надписи англвйською мовою?
  • Петро Петрович

    Та хрен з тим лимоном. Хто буде сидіння дезинфікувати? Невже чаші генуя перевелися?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up