Як виглядатиме залізничний вокзал у Хмельницькому? (ФОТО)

Як виглядатиме залізничний вокзал у Хмельницькому? (ФОТО)
  • Радянську будівлю залізничного вокзалу хочуть осучаснити.
  • Обіцяють оновити фасад, зробити фонтан з клумбою і підсвітку у формі державного прапора.
  • На реконструкцію «Укрзалізниця» дасть чотири мільйони гривень.

 

На хмельницький залізничний вокзал чекає реконструкція. Фасад хочу перефарбувати. Окрім того, відремонтують і приміщення всередині та замінять двері. Гроші на це виділить "Укрзалізниця". Сума складає близько чотирьох мільйонів гривень. Також планується облаштувати підсвітку у формі державного прапора. На це піде 280 тисяч гривень. 

Цього року обіцяють взятись і за привокзальну площу. Кошти на її реконструкцію підуть з міського бюджету. У прес-службі міськради повідомляють, що територію мають привести до ладу до кінця цього року. У неї вкладуть 4,5 мільйонів гривень. На привокзальній площі хочуть встановити фонтан за мільйон і облаштувати клумбу. 


Так може виглядати будівля вокзалу зі сторони містаТаким його хочуть зробити ці сторони колійА це ідея фонтану, який хочуть облаштувати на привокзальній площі

Відео дня

Читайте також: На Виставці почали ремонтувати «Меморіал Слави»
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Inessa Kit

    Ці зелені вікна...Вони так бісять.. нафіг той фонтан.. поміняли б фасад та двері нормальні поставили...
  • Olga Kravchuk

    А чим відрізняється проект від того, що є зараз? І куди мають під'їжджати пасажири і де чекатимуть на них автомобілі? В фонтані?

    Олег reply Olga Kravchuk

    Все просто. Як було до відкриття парковки!

    Здрасте, машинку на главпочтам, пожалуйста!"
  • Костенко Иван

    Пофарбують, а спишуть ніби новий побудували

    Олег reply Костенко Иван

    вони то спишуть. Але ж там 4 ляма
  • Sveta Zolotuhina

    треба керівництву хати будувати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up