Як затопило Хмельниччину: огляд соцмереж

Як затопило Хмельниччину: огляд соцмереж
Копистин
  • Сьогодні дощі йшли на всій території Хмельницької області.

  • Хмельничани поділилися фото та відео затоплених міст у соцмережах.

Середина травня видалася в Хмельницькому дощовою. Сьогодні, 18 травня, у місті сильно дощило. Через це знову підтопило речовий ринок, зокрема вулицю Геологів. Не оминула негода й інші міста Хмельниччини. Мешканці області викладають фото та відео підтоплення у Кам’янці-Подільському, Шепетівці та Копистині. Ми зібрали для вас публікації з усієї Хмельниччини.

Такою погода у Хмельницькому буде й завтра. 19 травня синоптики прогнозують дощі, грози та температуру до 24 градусів вдень.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Старокостянтинів
Шепетівка
Кам'янець-Подільський

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лена Максименко

    Нагрешили...
  • валентина

    Бартер сардоникс геологов золота алея вчора невиходили Затопило Все скидывались деньгами, собирали деньги .......А у вас такие условия труда?? Держ гир наглядн или упр праци должно проверять условия труда По конституции все люди равны Так почему одним всепожизни по всех аспектах , а другим должны работать как жабы в болоте или дождевые червяки в воде?? Ведь все люди равны? А где аттестация рабочего места, атестация условий труда, безпека деятельности на работе, ето разве не антисанитарийные условия работы на рабочем месте???А что говорят громадска организация пидприемцев, спилка пидприемцев, Профспилка пидприемцев ,пороздували офисы, кабинеты, для себя и своих членов родни , никакого отношения к бизнесу вжизни ниемели, из воздуза образовались, получают хорошие деньги от города за работу и молчат?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up