Які міста і райони на Хмельниччині потрапили до "червоної" зони

Які міста і райони на Хмельниччині потрапили до "червоної" зони
Фото ілюстративне
  • На Хмельниччині знову оновили епідемічні рівні.
  • В області ще кілька районів і міст віднесли до "червоної" зони.

На Хмельниччині оновили рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. У "червоній" зоні опинились ще кілька районів і міст області. Рішення прийняли на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 23 жовтня.

Нове "кольорове" зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин в понеділок, 26 жовтня. Про це інформують у пресслужбі Хмельницької обласної держадміністрації.

Як розподілили область за кольорами:

Відео дня

До територій з “червоним” рівнем епідемічної безпеки віднесли: міста Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Нетішин, Славута та Шепетівка, а також Волочиський, Городоцький, Дунаєвецький, Кам’янець-Подільський, Красилівський, Летичівський, Старосинявський, Теофіпольський та Ярмолинецький райони.

До територій з “помаранчевим” рівнем небезпеки віднесли місто Старокостянтинів та Білогірський, Віньковецький, Деражнянський, Ізяславський, Новоушицький, Полонський, Славутський, Старокостянтинівський, Хмельницький, Чемеровецький та Шепетівський райони.

Наразі зелених зон по області немає. Нагадаємо, оновлені епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Читайте також: У Хмельницькому плюс 94 нових хворих на COVID-19 за добу. Свіжі дані
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Оля Ленкова

    А дольше что? Что это даёт.

    Оксана Редько reply Оля Ленкова

    Оля Ленкова Нічого, так розмови😔
  • Ірина Бортюк

    Ось до
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up