Яким був концерт Олега Винника у Хмельницькому (ФОТО, ВІДЕО)

Яким був концерт Олега Винника у Хмельницькому (ФОТО, ВІДЕО)
  • Кумир мільйонів українських жінок завітав до Хмельницького вчора, 15 червня.
  • Стадіон “Поділля” був переповнений шанувальниками “Містера Щастя”.
  • Що виконував, з ким робив селфі та за що дякував хмельницьким “вовчицям”, читайте у нашому матеріалі.

До Хмельницького в рамках концертного туру “Роксолана” завітав кумир мільйонів українських жінок Олег Винник. Вчора, 15 червня, він виступав на стадіоні “Поділля”.

Вже традиційно концерт “Містера Щастя” зібрав повний стадіон. Виконував співак всім відомі хіти та порадував новими піснями “Роксолана” та “Бджілка Майя”, на які нещодавно були зняті кліпи. З шанувальниками поділився кількома секретами. Розповів, що пісню “Роксолана” написав в далекому 2005 році. Спочатку на світ вийшов її ремікс, а нещодавно прихильники співака почули оригінальну версію хіта.

Винник кілька разів ходив переодягатися та радував хмельничанок новими образами. А в перервах на сцені виступала його бек-вокалістка Таюне.

Відео дня

Улюбленець мільйонів розповів історію, як по дорозі до Хмельницького під час зупинки, хлопців з його команди запитали, чи слухають вони пісні Винника. Ті відповіли, що “так”, але більше полюбляють, коли виступає Таюне.

Між виконанням кумир мільйонів жартував та дякував хмельничанам за любов. Він розповів, що вперше був у нашому місті в 2013 році. З того часу кількість його хмельницький прихильників лише невпинно зростає.

На сцену до співака піднімалися дітлахи та жінки з величезними букетами. Він залюбки робив селфі із шанувальниками, спускався до них у фан-зону та двічі виходив співати на біс.

Які враження отримали шанувальники після концерту та чим ділилися у соцмережах, дивіться в нашій підбірці з  Facebook та Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An angel who owns my heart @olegg.vynnyk

Публикация от Михалюк Мар'яна (@mikhaliuk_mariana) 15 Июн 2019 в 5:24 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@olegg.vynnyk

Публикация от 🌿Mrs.Svitlana🌿 (@mrs.diakovych) 15 Июн 2019 в 2:46 PDT

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • yfyf

    класний концерт
  • Андрій Кметь

    Жах!!!!
  • Люда Драч

    Концерт був чудовий,думаю всі залишилися задоволенні,Олежка молодець,переспівав всі мої улюблені пісні,чекатиму зустрічі в наступному році♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
  • Вова Школьников

    Нічого хорошого
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up