Яскраве шоу, суд без "Квадрата" та курйозна ДТП: ТОП новини тижня у Хмельницькому

Яскраве шоу, суд без "Квадрата" та курйозна ДТП: ТОП новини тижня у Хмельницькому
  • Тиждень приніс хмельничанам багато різнобарвних подій. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua. 

1. 

У Хмельницькому гамірно та урочисто розпочали різдвяний ярмарок на Проскурівській. Триватиме він до 19 січня. Протягом цього часу тут проводитимуть концерти, вистави, працюватиме ярмарок та гостина Святого Миколая. І звісно ж, тут зустрічатимуть Новий рік та Різдво.

Відео дня

2.

На майданчику перед кінотеатром Шевченка "запалили" святкову ялинку. Саме через ввечері 1 грудня на Проскурівській було важко навіть пройти, адже людей було дуже багато. У запланований час розпочалася концертна програма, на початку якої й увімкнули ілюмінацію на ялинці. На обличчях хмельничан були лише радісні емоції, особливо тішилися миготливим вогням діти.

3.

Вкотре під стінами Хмельницького міськрайонного суду зібралися десятки активістів. Всі з нетерпінням чекали на приїзд блогера Артура Сороченка, який в липні цього року побив ветерана російсько-української війни. 3 грудня мало відбутися чергове засідання по резонансній справі. Всі підходи до суду охороняли. Однак “Квадрат” до міськрайонного не приїхав. Натомість вперше у суді з'явився потерпілий по справі Володимир Баула. Колишній боєць 130-го рівненського окремого розвідувального батальйону перед початком засідання поводив себе спокійно та стримано.

4.

5 грудня комісія визначила нового директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна лікарня”. Ним став чинний директор обласного Департаменту охорони здоров’я Яків Цуглевич. Про хід конкурсу, конкурентів та подальші плани він розповів журналістам vsim.ua.

5.

7 грудня на перехресті вулиць Свободи та Проскурівської зіштовхнулися автомобіль "Газель" та "Ford". Від удару "Газель" перекинулась набік. Внаслідок цього на проїжджу частину витекло пальне з бака автомобіля, окрім цього, з пропанових балонів витікав газ. Внаслідок ДТП постраждав 27-річний водій автомобіля "Газель". 

Читайте також: Перейменування Бугу та здорожчання цигарок: коментарі на сайті «Всім» протягом тижня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку 12:35 Що з будівництвом сміттєпереробного заводу? Запитали у заступника Симчишина 11:39 Смертельна ДТП у Камʼянці: загинула 16-річна дівчина 10:26 Неподалік Хмельницького горів локомотив вантажного потяга. Є травмовані photo_camera 10:02 У Славуті «Toyota» збила жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up