Яскраве шоу та гучний концерт: як відкриватимуть різдвяний ярмарок у Хмельницькому

Яскраве шоу та гучний концерт: як відкриватимуть різдвяний ярмарок у Хмельницькому
  • Вже 1 грудня у Хмельницькому запрацює святковий ярмарок та засяє новорічна ялинка.
  • На головній сцені міста влаштують святковий концерт на якому виступатимуть місцеві гурти. 

Уже 1-го грудня Хмельницький порине у святкову атмосферу. Саме тоді на Проскурівській запрацює і оновлений різдвяний ярмарок і засяє головна ялинка міста.До слова, Хмельницький буде першим містом в Україні, яке засвітить новорічну ялинку.

Відкриття ярмарку  розпочнеться з зимового шоу "Зірки запалюють ялинку". Уже о 19.00 на сцені перед кінотеатром імені Т. Шевченка заспівають Мотор'Ролла, Stanza, Zворотня Dія, Grace, Марина Круть, Віктор Шайда, Марина Українець, Інна Гласова, Павло Дасюк, Дарина Коневега, Дар'я Сохрякова, Назарій Поляков.

Усіх хмельничан запрошують приєднатися до святкування.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Юра Розумний

    На шим людям не догодиш.
  • Нина Базарнова

    Рано
  • Оксана Стрихар

    На війні гинуть наші воїни, а в Хмельницькому яскраве шоу та гучний концерт!

    Нина Базарнова reply Оксана Стрихар

    Оксана Стрихар всем хорошо

    Andrey Rubin reply Оксана Стрихар

    Оксана Стрихар це не привід сидіти і щоденно плакати. Є час для скорботи а є і для радощів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up