З 1 березня українці вдвічі більше платитимуть за електрику

З 1 березня українці вдвічі більше платитимуть за електрику
На українців чекає чергове підвищення тарифів на електроенергію. В середньому ціни виростуть майже вдвічі порівняно з тими, які діяли до квітня 2015 року, коли почалось здорожчання.

Це буде вже третій етап зростання тарифів з п'яти, передбачених Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Про це повідомляють у прес-службі ПАТ "Хмельницькобленерго".

Новий тариф діятиме до 31 серпня 2016 року. Після цього ціни на електрику виростуть ще два рази - з 1 вересня 2016 року і з 1 березня 2017 року.

Нагадаємо, що побутових споживачів електричної енергії ділять на три групи: ті, хто споживає менше, ніж 100 кВт-год. на місяць, ті, хто використовує понад 100 кВт-год. і до 600 кВт-год., а також споживачі, обсяг споживання електроенергії яких перевищує 600 кВт-год.

Відео дня

Найекономніші споживачі (до 100 кВт-год. на місяць) сплачуватимуть по 57 копійок за кВт-год. (з ПДВ), тоді як нині платять по 45,6 копійок. За обсяг, спожитий понад 100 кВт-год. і до 600 кВт-год., тариф зросте до 99 копійок, тоді як нині чинний тариф – 78,9 копійок. Водночас за обсяг, який перевищує 600 кВт-год. на місяць, платити доведеться по 1,56 гривень за кВт-год., тоді як нині – 1,479 гривень.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Леонид Наседкин

    Масса людей хотела новой власти,вот и получили!
  • Анонім

    Цирк! Маэмо власнi електростанцii, а платимо цiну за свiтло найдорожчу у Эвропi.
  • Анонім

    Вата.100%
  • Сергій Райкін

    українці вдвічі більше платитимуть за електрику

    було 45,6, а стало 57 копійок



    БРЕХНЯ! Як так можна писати?????



    якщо 57/45 буде 2, то авторо просто не знає математику

    Михайловская Марина reply Сергій Райкін

    Наганяють паніку

    Анонім reply Михайловская Марина

    Все эти дополнительные средства лихо распилятся на тендерах, что проводит обленерго, и Енергоатомом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up