З відліком часу і звуком: у Хмельницькому старі світлофори міняють на світлодіодні

З відліком часу і звуком: у Хмельницькому старі світлофори міняють на світлодіодні
  • Міська рада виділила майже 2,8 мільйона гривень на встановлення нових світлофорів. 
  • Більшість поставлять на проспекті Миру та у центрі міста. 
  • Де вже міняють світлофори на світлодіодні, бачили журналісти vsim.ua. 

Комунальники взялись за встановлення нових світлофорів. Цього року на світлодіодні пристрої виділили 2,8 мільйона гривень. Скільки точно встановлять, поки не кажуть. Роботи по заміні старих триватимуть до кінця року. 

Сьогодні, 27 березня, працівники відділу по безпеці дорожнього руху вже поставили два нових світлофори. Один розташувався біля зупинки "Медтехніка", інший поставили на перехресті Володимирської та Кам'янецької. Вони обладнані звуковим сигналом та відліком часу. 

- Сьогодні ми вже поставили два світлодіодні світлофори. Будемо встановлювати також на проспекті Миру, там аварійна зона. Нові будуть і в центрі та по вулиці Подільській, - розповідає vsim.ua начальник відділу по безпеці дорожнього руху управління ЖКГ Хмельницької міської ради. Олександр Ковальчук. 

Відео дня

Читайте також: Нові світлофори на Кам’янецькій: що думають водії та пішоходи 

Новий світлофор на Кам'янецькій поставили декілька годин томуНовий світлофор рахує час і подає звукові сигнали

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    міняють-міняють і толку?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up