З-за кордону вже повернулись 248 тисяч українців: скільки виїхали

З-за кордону вже повернулись 248 тисяч українців: скільки виїхали
Фото - Держприкордонслужба України
  • Прикордонники кажуть, що пасажиропотік за добу зменшився.
  • Дізнавайтесь ситуацію на західному кордоні. 

За минулу добу понад 62 тисячі українців виїхали за межі країни. Більшість з них перетнули українсько-польський кордон. Це близько 41 тисячі громадян. Прикордонники кажуть, що порівняно з показниками минулої доби пасажиропотік зменшився більше ніж на 10%. 

За вчора, 13 березня, кордон України на західній ділянці перетнули майже 80 тисяч осіб та понад 15 автомобілів. Зараз черг з пішоходів і транспортних засобів немає. 

До України за минулу добу повернулись більше 17 тисяч осіб. З них майже 14 тисяч - це чоловіки, які готові стати на захист країни і боротись з ворогом. Про це повідомили у Державній прикордонній службі. А загалом від початку війни на Батьківщину повернулось близько 248 тисяч українців.

Відео дня

До уваги! Усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі. За минулу добу на західних кордонах оформили понад 870 транспортних засобів з гуманітарними вантажами.

Для зручності українцям радять відстежувати завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби-Західний Кордон. Дані оновлюються кожні дві години.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up