За минулу добу на Хмельниччині сталося 4 пожежі: що горіло

За минулу добу на Хмельниччині сталося 4 пожежі: що горіло
Тут і далі ффото ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Палали автівки, сухостій та житловий будинок. 

За останню добу в Хмельницькій області надзвичайники 4 рази виїжджали гасити пожежі. Про це повідомляють в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

Так, перше повідомлення про загоряння надійшло до диспетчерської служби рятувальників о 4:54. Мешканці Дунаївців повідомили, що на вулиці Сонячній палає автомобіль Mercedes Benz C-180. Вогонь от-от міг перекинутися на житловий будинок. 

Відео дня

На момент приїзду надзвичайників авто було повністю охоплене вогнем. Пожежу вдалося загасити о 5:07. 

Вже  о 6:04 надійшло чергове повідомлення про пожежу авто. Цього разу вантажівки. Під час руху зайнявся трал, на якому знаходився трактор. На місце події виїхали рятувальники Чорного Острова. Полум’я вдалося швидко загасити, врятувавши тягач “DAF” та трактор “Case”.

О 19:04 мешканці Городоцької тергромади повідомили, що горить сухостій поблизу села Лисогірка. Завдяки злагодженим та швидким діям пожежу вдалось ліквідувати у найкоротші терміни.

О 22:44 до Служби порятунку повідомили, що горить житловий будинок в селі Савинці Хмельницького району. Вогонь розповсюдився на площу 5 квадратних метрів. Будинок зайнявся через неправильну експлуатацію печі.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up