За неповнолітнього Олексія Логвіна, якого заарештували за сутички під Радою, вступилися друзі

За неповнолітнього Олексія Логвіна, якого заарештували за сутички під Радою, вступилися друзі
16-річний Олексій, якого затримали під час сутичок під Верховною Радою, невинний - запевняють друзі та однокласники школяра. Щоб переконати у цьому інших, діти зібралась на головній площі Хмельницького та записали відеозвернення.

Молоді люди зневірились у владі і багатьох ЗМІ, вважаючи, що ті діють спільно і приховують правду. А винних шукають серед простих людей, які просто хочуть справедливості.

- Олексій Логвін – наш однокласник і друг. Він активіст, вбрав участь у Революції Гідності. Хлопець відстоював свою позицію. Тоді він стояв за теперішню владу, яка кричала про справедливість. – розповів «ВСІМ» Максим, друг Олексія. – Справедливості він хоче й зараз. Але тепер він уже нібито порушує закон.

Нагадаємо, учня колегіуму імені Володимира Козубняка затримали 31 серпня у Києві. Хлопця підозрюють в організації заворушень, які сталися в той день під парламентом. 2 вересня  Печерський суд Києва обрав міру запобіжного заходу для хмельничанина – 60 днів арешту. Разом з ним у СІЗО потрапили Ігор Олійник , Віктор Бурлик, Сергій Крайняк та Ігор Гуменюк, який є головним фігурантом у справі.   

Відео дня

Школярі записали на майдані відеозвернення, спрямоване не до влади, а до суспільства. У спроможності керівництва держави бути справедливими вони зневірилися і думають, що їх слова до них просто не дійдуть.  Школярі не заперечують, що Олексій Логвін був в Києві під час пікету. Але зазначають, що він не зробив і половини того, в чому його звинуватили.

Молоді люди впевнені, що влада мала б спрямувати свої зусилля на боротьбу із тероризмом на Сході, а не карати тих, хто цього не заслуговує. Не розуміють вони і того, як міліція так може поводитися із неповнолітніми. Шоковані почутим про 15-річного Порфирія Гаврилюка, якого, на їх думку, жорстоко побили правоохоронці. До речі, Порфирій – це ще один школяр із Хмельницького, якого затримала міліція у столиці. Але, за словами друзів,  його відпустили, коли приїхали батьки.

- Добре, що вони хоча б відпустили хлопчину. Звільнити вони мали б і Олексія. Та нашого друга на 60 днів запруторили в СІЗО. І це не все. Йому «шиють» справу і хочуть посадити на чималий термін, - заявляють активісти.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Олег Теліщак

    одні аноніми! От дав господь прізвища людям, так і  зд....ть анонімами
  • Олег Теліщак

    сука, одні аноніми! от господь дав прізвища людям
  • Олег Теліщак

    Яка в нас молодь! Я просто вражений! Я памятаю себе в старших класах совдепії, та ми мізинця цих дітей не коштували. Якщо надії на свого нинішньго свого вже хуйла вже не має, то дивлячись на цих ГРОМАДЯН, все таки  думаєш що недаремно все було...
  • Анонім

    Родители тоже виноваты, что отпускали сына на промывание мозгов взрослыми циничными и меркантильными дядями
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up