За пенсіями і субсидіями: на Перемоги відкрили нову приймальню соцзахисту

За пенсіями і субсидіями: на Перемоги відкрили нову приймальню соцзахисту
  • Мешканців Виставки, Озерної та Заріччя вже з жовтня прийматимуть у новому «Прозорому офісі».
  • Звернутись у громадську приймальню можна буде як за пільгами чи субсидіями, так і з питаннями про пенсії та вільні вакансії.
  • Журналісти vsim.ua побували на відкритті і побачили, як облаштували «Прозорий офіс» на Перемоги.

Старе приміщення комунальної аптеки перетворили у «Прозорий офіс». Двоповерхову будівлю, що на Перемоги 10Б, капітально відремонтували. Вона простоювала понад десять років. Реконструкція будівлі тривала з 2016 року. Витратили на неї більше 7 мільйонів гривень. Із них 4,6 мільйона гривень виділила міська рада, Міністерство соціальної політики — 2,8 мільйона гривень на меблі та обладнання.

Сьогодні, 25 вересня, відбулося відкриття Центру соціальних послуг «Прозорий офіс». У громадській приймальні управління соцзахисту мешканці зможуть оформити субсидію, здати документи на пільги або виплати або ж просто отримати консультацію. Загалом обіцяють надавати 84 послуги. Зараз офіс відвідувачів не приймає, повноцінно запустити Центр планують на початку наступного місяця. Обслуговувати приймальня буде близько 25 тисяч жителів Виставки, Озерної та Заріччя. У «Прозорому офісі» працюватиме 21 спеціаліст різних профілів.

Відео дня

— У Центрі надаватимуться 84 послуги з питань соціального захисту, пенсійного забезпечення, питання центру зайнятості та реєстраційної служби, — розповідає заступник начальника відділу грошових виплат та компенсацій управління соцзахисту Хмельницької міськради Наталія Терпяк. — Зараз найбільш популярне питання, звичайно, житлові субсидії. Починається опалювальний сезон. Допомога при народженні, пенсійне забезпечення. Прийти може будь-хто, але щоб було зручно, ми взяли мікрорайони Заріччя, Виставку та Озерну. Але з будь-якого кінця міста можна прийти і ми надамо послуги. У нас у місті є п’ять таких приймалень, зручно для населення, щоб далеко не ходили.

У холі «Прозорого офісу» є термінали, у яких хмельничани зможуть зареєструватися в електронній черзі.

Висота терміналів пристосована для людей з особливими потребами.

Так виглядає талон електронної черги. На ньому надруковане питання, з якого звертається мешканець, порядковий номер у черзі та час видачі талону.

В офісі є декілька терміналів, за допомогою яких можна оцінити якість обслуговування.

Поряд з кожним робочим місцем є табло, на якому вказано номер вікна та номер клієнта.

На цьому екрані вказується номер талона відвідувачів та номер вікна, до яких їм потрібно підійти.

Є кілька стендів з довідковими буклетами.

Наприклад, на цьому є перелік документів, які потрібно надати для призначення допомоги на кишенькові витрати дітям-сиротам та дітям, що позбавлені батьківського піклування.

Офіс має два поверхи. У всіх приміщеннях сучасний ремонт, є кондиціонери.

Робоче місце кожного працівника обладнане комп’ютером та принтером.

Подбали також і про комфорт працівників. В офісі є кухня з холодильником, кухонний та три обідні столи.

Так зараз виглядає серверна кімната.

Не забули й про відвідувачів з маленькими дітьми. У холі є дитячий куточок з іграшками та приладдям для малювання.

Поряд з дитячим куточком — два кулера з питною водою.

Працюватиме «Прозорий офіс» з 09:00 до 18:15, у п’ятницю — до 17:00. Субота та неділя будуть вихідними.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мастер Автополив

    Это уже похоже на современность.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up