За спонсорські мільйони хмельницьким поліцейським зробили ремонт

За спонсорські мільйони хмельницьким поліцейським зробили ремонт
На Пушкіна,15 з'явився новий пандус
  • Поліції знову допомагають фінансово.
  • Більше 3 мільйонів гривень пішло на ремонт фасадів та коридорів відділків поліції міста.
  • Утеплили фасади, замінили вікна і встановили нові двері.
  • Усе - за спонсорські кошти.

Приміщення, де працює хмельницька поліція, відремонтували.  Південно-Західний і Зарічанський відділи, а також адмінкорпус на Пушкіна,15 тепер мають нові вікна, світлі коридори та утеплений фасад.

За словами головного поліцейського міста Валерія Онісьєва, раніше в приміщеннях було холодно, а в головному корпусі на Пушкіна,15 протікав дах. Будівля, якій більше 50 років, змінила зовнішній вигляд - фасад будинку виглядає привабливіше.  

- У нас протікав дах, топило. Стояли відра на 4 поверсі, де працюють слідчі і детективи. На сьогоднішній день у них вже сухо. Провели ремонт коридорів, замінили двері, підлатали дах, - каже Валерій Онісьєв. - Сподіваюся, що цього року працівники міського відділу хворіти не будуть, а будуть у теплі.  

Відео дня

Поліцейські відзначають, що у приміщеннях навіть стало світліше і візуально більше місця. Щоправда, лише у коридорах, холі та на четвертому поверсі. В подальшому планують привести до ладу всі кабінети.

- Ми не можемо все охопити за один раз, бо це величезні кошти. Але я розумію, що для результативної роботи працівників поліції мають бути хороші умови праці, - каже  Валерій Онісьєв.

Гроші на капремонт трьох відділів поліцейські просили у міської ради. Але з бюджету кошти на це не виділяли. Профінансували спонсори - більше трьох мільйонів дала громадська організація “За конкретні справи”. Урочисте відкриття відбулося сьогодні, 14 жовтня. За традицією, грав поліцейський оркестр, хвилин 30 зайняли промови керівництва. 

Відкриття відремонтованого міського відділу
Головний вхід у міський відділ поліції до ремонту

Нагадаємо, ремонт приміщень для правоохоронців вже не вперше фінансується за кошти політиків. В серпні на Озерній відкрили поліцейську станцію, гроші на яку дав нардеп Сергій Лабазюк.  

Влада тоді виділила 180 тисяч гривень на цей ремонт, але кошти не освоїли. Зараз поліція їх просить знову. На Пушкіна, 15 хочуть облаштувати кімнати для роботи громадських формувань.

- В нас є дуже багато будівель комунальної власності, бюджетних установ, які треба ремонтувати, тому ми вважаємо їх ремонт пріоритетнішим. І поки ми все бюджетне і комунальне не відремонтуємо, говорити про якісь інші грандіозні ремонти точно не будемо, - коментує міський голова Олександр симчишин. - Інша справа - поточний. Поліція знову просить тих 180 тисяч. Ми на найближчій сесії міської ради, яка відбудеться  25 жовтня, плануємо внести зміни до програми і спрямувати їх на ремонт кімнати для прийому громадян.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up