Як відкривали поліцейську станцію на Озерній

Як відкривали поліцейську станцію на Озерній
  • Першу поліцейську станцію на Залізняка, 20/1 відкривали з розмахом.
  • Крім місцевих жителів, покликали депутатів і місцевих посадовців. 
  • Покликали навіть керівництво Нацполіції з Києва. 
  • Як презентували поліцейську станцію на Озерній, бачили журналісти vsim.ua.

 

 

Розпочали рівно о 15:00 і не хвилиною пізніше. Будівлю новенької поліцейської станції прикрасили кульками, щоб по-святковому. Перед входом вишикували дільничних офіцерів у парадній формі. Зібрались усі, кому не ліньки. Тут і місцеві посадові особи, депутати і все керівництво поліції. Запросили навіть заступника голови Нацполіції України Костянтина Бушуєва.

Відкривали станцію з оркестром

Відео дня

Далі все за стандартним сценарієм – кілька хвилин на промову, перерізання стрічки з присмаком минулого і фото на згадку. Після цього всі одночасно ринулись дивитись приміщення. Черга вишикувалась така, що доводилось стояти в порозі. Все урочисте відкриття забрало не більше півгодини. На відкритті був народний депутат Сергій Лабазюк. Як виявилось, саме за його гроші робили ремонт на станції, де раніше знаходився дільничний пункт міліції.

Діти ставали в чергу, щоб зробити селфі

Кошти на відкриття планували виділити з міського бюджету. Заступник начальника Хмельницького відділу поліції Ігор Кирник просив гроші на засіданні виконкому міської ради. На відкритті з’ясувалось, що закладені кошти (на сайті міської ради йшлося, що це близько мільйона гривень, - прим. автора) підуть на інші поліцейські станції, які обіцяють відкрити в різних мікрорайонах.

Щодо пункту на Залізняка, то тут не обійшлося без спонсорів. Гроші дав нардеп, правда, у скільки це йому обійшлося, поки не кажуть. 

Нагадаємо, у Хмельницькому анонсували відкриття чотирьох поліцейських станцій в різних мікрорайонах. Вони мають стати заміною колишніх дільничних пунктів міліції. Обіцяють, що в нових міні-відділках мешканці зможуть написати заяву про злочин, аби не їхати на Пушкіна. Дільничні реєструватимуть звернення і спілкуватимуться з жителями. Як кажуть в поліції – все, аби правоохоронці стали ближчими до людей.

На Озерній ж тепер працюватиме два детектива, дільничний офіцер поліції і патрульні - як мобільні, так і піші наряди. 

Читайте також: Знайомтесь, ваш дільничний інспектор. Хто і за якими адресами обслуговує хмельничан


Поліцейські станції запрацюють у чотирьох мікрорайонах - Озерна, Дубове, Ракове, Гречани. Дільничний на місці зможе прийняти заяву, зареєструвати звернення і поспілкуватись з мешканцями.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор Кшевецький

    чергова показушка. До чого ця помпезність. Хтось поясніть!???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up