"Задля безпеки та комфорту": хмельничанка Оксана просить облаштувати місця для вигулу собак у місті

"Задля безпеки та комфорту": хмельничанка Оксана просить облаштувати місця для вигулу собак у місті
Фото ілюстративне
  • Жінка написала відповідну петицію. Своє звернення вона назвала "криком душі" усіх власників собак у Хмельницькому.

Хмельничанка Оксана Пермякова звернулася до міської ради з петицією. Жінка просить створити у місті спеціальні місця для вигулу собак. Ось, що написала Оксана:  

  • "Хмельницький потребує створення огороджених територій для вигулу собак в кожному мікрорайоні міста та парку. Собак з кожним днем все більше і більше, а вигулювати їх нема де. Закликаємо створити для собак огородженні території. Задля безпеки та комфорту людей. Наші домашні улюбленці, як діти, які потребують побігати.
  • Згідно Закону України вони мають право на території. Площа зони для вигулу тварин не повинна бути менша за 30 відсотків маршрутів, які розташовані на територіях парків та скверів. До цього часу в жодному парку такі зони не створені та не облаштовані".

Авторка наголошує, що через відсутність місця для вигулу собак між власниками тварин та іншими містянами часто стаються конфлікти. 

  • "Всі засуджують жорстоке ставлення до тварин, але всі забувають, що постійне перебування собаки на повідку і в наморднику — це теж прояви жорстокості. Сподіваюсь, що цей крик знайде відгук і всі власники тварин зможуть спокійно, без постійного остраху, насолоджуватись прогулянками зі своїми улюбленцями", - додала вона.

Звернення опублікували 26 травня. Підтримати ініціативу можна ТУТ

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Зелений Вадим

    Знають права, а обовязків не знають. Створити місця для вигулу. А гроші звідки? Чому не написала, що для цього потрібно ввести податки  чи плату для власників цих псів?
  • Зелений Вадим

    Собак все більше і більше, то потрібно зробити, щоб їхз ставало все менше. Взяти цей процес під контроль. Ввести податки і плату за утримання домашніх тварин. Тоді можна буде за ці кошти облаштувати місця для вигулу і т.д. А щодо жорстокості у вигляді поводка і намордника, то удома ваші пси без них. Якщо хочете, щоб на вулиці без них, то вам потрібно не мучити своїх тварин і переїхати жити у власний будинок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up