Загоряння багатоповерхівки та пошкодження об'єктів: головне про атаку України 7 лютого

Загоряння багатоповерхівки та пошкодження об'єктів: головне про атаку України 7 лютого
  • 7 лютого ворог вчергове атакував країну. 
  • Є постраждалі у Києві та Миколаєві.

Сьогодні, 7 лютого, росіяни здійснили пуск ракет по території України. О 05:59 повітряна тривога пролунала на Хмельниччині. Загроза поширилася й по іншим областям України. Вибухи лунали у Києві та області, у Павлограді та Кривому Розі на Дніпропетровщині, у Миколаєві, Харкові, на Львівщині та Івано-Франківщині.

У Хмельницькій ОВА розповіли, що в області було збито 2 ракети. Об'єкти критичної інфраструктури та цивільне населення не постраждали, - додали в обласній військовій адміністрації.

У Києві, як повідомив мер столиці Віталій Кличко, сталося загоряння у 18-поверховому будинку в Голосіївському районі. Також ліквідовують пожежу в СТО. А у Дніпровському районі Києва пошкоджено високовольтні лінії.

Відео дня

Станом на 9:13, мер міста розповів, що відомо про 9 постраждалих. Із багатоповерхівки в Голосіївському районі госпіталізували 6 осіб. Серед них - вагітна жінка. Екстрені служби працюють на місці. У МВС додали, що під завалами, ймовірно, є загиблі.

Ще двох постраждалих госпіталізували в Дніпровському районі.Одному медики надали допомогу на місці.

Крім того, в КМВА додали, що над Києвом та районі ППО знищила близько 20 ракет.

Також за даними Нацполіції, у Бучанському та Фастівському районах на Київщині, пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків, господарчі споруди та комунікації. Попередньо - без постраждалих.

У Львівській ОВА повідомили про влучання у промисловий об'єкт у Дрогобичі. Є часткове руйнування будівлі. Площа пожежі близько 300 м².

Також на Львівщині сили ППО збили одну ракету у Стрийському районі. Жертв та постраждалих немає. Пошкоджених об'єктів – також. 

У Харкові, попередньо, попадання у Слобідському районі – пошкоджена нежитлова інфраструктура.

У Миколаєві, від атаки безпілотника, пошкоджений об'єкт інфраструктури - газові та водопровідні мережі. 20 будинків залишилися без даху. Одна людина загинула.

У Новомосковському районі Дніпропетровщини уламки дрона, попередньо, пошкодили комунальне підприємство. 

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Читайте також: Після 22 місяців полону нацгвардієць з “Азовсталі” повернеться на Хмельниччину

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up