Закрити кафе, бари та магазини. У Дунаївцях посилили карантин

Закрити кафе, бари та магазини. У Дунаївцях посилили карантин
Фото ілюстративне
  • У місті зробили жорсткіший карантин. 

 

 

Україна на карантині. Наразі в країні лабораторно підтверджено 5 випадків Covid-19.

Дунаївці стало першим містом в області, яке вводить жорсткий карантин на своїй території. Так, у своєму розпорядженні від 16 березня очільниця міста Веліна Заяць закликає закрити усі громадські заклади.

"На розсуд та під особисту відповідальність керівника, рекомендувати тимчасово зупинити роботу таких об’єктів загального користування, незалежно від форми власності та підпорядкування, з присутністю більше 10 осіб", - йдеться у розпорядженні.

Відео дня

Зокрема, обмежувальні заходи стосуються:

  • культурних та розважальних закладів;
  • дитячих майданчиків, у тому числі спортивних;
  • фітнес – клубів, тренажерних залів, спортивних майданчиків та стадіонів;
  • усіх магазинів, крім продуктових та аптек;
  • ресторанів, закладів громадського харчування, серед іншого в готелях, барах, кафе;
  • інших закладів та установ.

Нагадаємо, 16 березня у Хмельницькому пройшло засідання оперативного штабу з протидії розповсюдження інфекції коронавірусу. Під час нього було прийнято рішення про перенесення масових заходів, закриття абонентських служб комунальних підприємств та дезінфекцію вулиць міста.

ОНОВЛЕННЯ: У Хмельницькому вирішили із 17 березня закрити магазини, ринки, ресторани та інші заклади. Детальніше про все можна прочитати ТУТ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Олександр Грінчук

    Не робіть кіпишу все брихня.
  • Катя Сварчевська

    Це все паніка ,а люди вірять.
  • Люба Трембач

    Цивілізація!!!!!!!!!!!
  • Александра Пантелеева

    Хмельницький буде дрругим с завтрашнього дня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up