Запитайте в Новачка. Заступник Симчишина особисто прийматиме хмельничан

Запитайте в Новачка. Заступник Симчишина особисто прийматиме хмельничан
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • До чиновника можна буде звернутися з питаннями, пропозиціями або побажаннями щодо житла, комунальної інфраструктури та приватизації.

Заступник міського голови Хмельницького проведе особистий прийом громадян. До нього можна буде звернутися з питаннями, пропозиціями або побажаннями щодо житла, комунальної інфраструктури та приватизації. Прийом відбудеться у середу, 21 лютого, від 14:00 до 16:00 у приміщенні УМК «Проскурівська» на Володимирській, 1. Про це сьогодні, 20 лютого, повідомили на сайті Хмельницької міської ради.

Нагадаємо, що у Хмельницькій громаді діє контакт-центр, який цілодобово приймає повідомлення про аварійні ситуації та викликає відповідні служби. Крім того, він надає консультації містянам з проблемних питань — житлово-комунальних, транспортних, торгівельного обслуговування тощо.

Нині є такі способи звернутися до нього:

Відео дня

Читайте такожКонтакт-центр Хмельницької міськради: як та з чим можна звернутися

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Руслан Ковальчук

    хмельницька міська територіальна громада має "свої ще гірші Мазники"! Починаючи від Богданівець до Пирогівець та Климківець!!! І там зовсім не краще а ніж у вас там.Сільські старости працюють "совковими" методами як і управлінці - не висовуватись, аби день до вечора, ініціатива наказуєма, мовчки слухати всілякі Ц/У, БЦ/У, і т.д. і т.п. - але все з умним виразом обличчя записувати в нотатник, а то подумають ще не маєш поваги до САМОГО,  а то що кругом бидлам і заросли по саме горло в смітті - так у нас же війна! ТАК ВІЙНА! Але не сидіти на посаді!???
  • Андрей Кузнецов

    Ви в Мазники не збираетеся???
  • Остап

    А що він вам відповість? Правильно - "Та нам нормально."

keyboard_arrow_up