Зарічанську знову затопило. Чому і коли вирішать проблему

Зарічанську знову затопило. Чому і коли вирішать проблему
  • Ділянку вулиці біля управління Нацполіції затопило через дощ.
  • В міськраді кажуть, що частково в цьому винні правоохоронці.
  • Також там розповіли, коли мають вирішити проблему із затопленням Зарічанської.

Після кількох спекотних днів практично без опадів Хмельницький знову добряче полило дощем. Ранкова злива вівторка, 4 червня, знову показала проблеми на Зарічанській. Частину вулиці біля ГУ Нацполіції у Хмельницькій області затопило.

Раніше Зарічанську топило значно більше. Часткову проблему вирішили, відремонтувавши та почистивши зливову систему. Та згадану вище частину вулиці біля поліції це не рятує. Чому? Про це журналісти vsim.ua запитали у заступника міського голови Хмельницького Анатолія Нестерука:

Відео дня

— Там, по-перше, поліція зробила порушення норм благоустрою. Вони взяли й посеред дороги зробили «лежачий поліцейський» широкий, що підтоплює. По-друге, там далі зливової каналізації немає. Ми цю проблему вирішимо цього року. Коли, точно не скажу. Можливо, вже в червні. А може і в липні. Все буде залежати від погоди. Зливову каналізацію має зробити забудовник, — каже Анатолій Нестерук.

Затоплення Зарічанської цього тижня може бути не останнім. Поки синоптики прогнозують опади щонайменше до вівторка, 11 червня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Миколай

    Ливнева система яка збирає воду на Електроніці далі буд. Зарічанська 57/1 далі іде по пр. В Береговий в Набережному Кварталі просто перерита при будівельних роботах...
    Це я вияснив в осени після дзвінка в Виконком, коли до мене прислали працівника який мав це "якось вирішити"
  • Oleh Matvieiev

    Ніколи при цій владі
  • Yura Chubaka

    Я думаю в наступних виборах на посаду мера переможе той, хто пообіцяє вирішити цю проблему.
  • Іван Васильчук

    Це як добрий день, і скільки років уже.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up