Застукали на гарячому: що відомо про викриття салону інтимних послуг у Хмельницькому

Застукали на гарячому: що відомо про викриття салону інтимних послуг у Хмельницькому
  • У хмельницькому салоні застукали голяка чоловіка та жінку.
  • Місцеві кажуть - це заклад, де надають інтимні послуги. 
  • Розташований він у багатоповерхівці на Водопровідній.
  • Розповідаємо про все детальніше. 

Журналіст: Це в салон я попав, правильно?

Салон: Так.

Журналіст: На стріп-шоу хочу записатися. Коли можна?

Відео дня

Салон: Будь ласка, в будь-який зручний для вас час.

Журналіст: Тобто, навіть зараз чи ввечері можна під’їжджати. Немає різниці, так?

Салон: Так, але бажано попередньо записуватися. За годинку до бажаного часу, щоб дівчата на вас очікували. 

Журналіст: А яка ціна?

Салон: Мінімальна ціна починається від 950 гривень - це базова програмка. Якщо ви бажаєте доповнення, то в нас є такі як стріп-шоу, лесбі-шоу, фут-фетіш та багато іншого. За доповнення ціна +750 гривень до програмки. Максимальна ціна - 11 тисяч гривень. Ми зможемо підібрати програмку саме на ваш смак.

Журналіст: Добре, дякую. Зараз я подумаю, тоді зателефоную й забронюю.

Так журналіст vsim.ua перевіряв, чи працює салон з надання інтимних послуг у Хмельницькому. Дзвінок був здійснений 25 травня цього року. Саме того дня до редакції ВСІМ звернулася мешканка будинку на Водопровідній 75/2, пані Юлія. Вона поскаржилася на заклад “для дорослих”, облаштований у багатоповерхівці. 

Розповідаємо детальніше про салон 18+ та як його викрили. Також дізнавайтеся, чому ми публікуємо цей матеріал через 2,5 місяці після появи інформації про заклад. 

“Де тут бордель?”

Жінка розповіла: салон працює цілодобово. Каже, вона та інші мешканці помітили це, коли там з’явилася вивіска чорного кольору: “Ego Studio”. Також траплялося, що близько 21 години, на територію будинку навідувалися незнайомі молодики. “Вони відверто запитували у мешканців, де тут бордель”, - говорить Юлія. 

Нет описания.
Фото надане пані Юлією

Під час розмови Юлія обурюється. Мовляв, інтимні послуги надаються просто через одну стіну з дитячою танцювальною студією. Вона розповідає, що мешканці вже намагалися зв’язатися із власницею приміщення. Проте результату це не принесло. 

Нет описания.
Фото надане пані Юлією

Крім того, жителі багатоповерхівки провели власне розслідування щодо роботи салону. За його назвою вдалося знайти їхній сайт. Розповідають, що він нагадав масажний VIP-салон, який минулого літа прикрили на Шестакова. Нагадаємо, що той мав таку ж назву - “Ego Studio”. Був розташований неподалік “Ощадбанку”, в центрі міста. Салон розмістили в триповерховому будинку з написом “Massage”. Там за гроші робили інтимний масаж, масаж простати, “релакс за методикою foot fetish” та надавали інші сексуальні послуги. Детальніше про цю історію читайте за посиланням. 

Після надання інформації про заклад, журналістка vsim.ua зверталася за коментарем до ГУНП в Хмельницькій області. У поліції наголосили на тому, аби не висвітлювати вище описану ситуацію в ЗМІ. Оскільки правоохоронці мали проводити необхідні слідчі дії по даному закладу. Проте вже цієї суботи, 6 серпня, салон інтимних послуг на Водопровідній набув розголосу. Його діяльність викрив місцевий активіст та волонтер, Дмитро Гуцалюк.

Застукали “на гарячому”

Дмитро Гуцалюк застукав клієнта та працівницю “на гарячому”. Увесь процес зафіксував на камеру. Тож на відео видно, як жінка та чоловік перебувають у ліжку голяка. 

Згодом Дмитро Гуцалюк оприлюднив фото тих, хто працює у салоні. На вигляд це молоді дівчата. На камеру вони стверджували: “Інтимні послуги в нас не надаються”. Стояли на своєму й стверджували: “У закладі роблять виключно масаж”. 

Місцевий активіст поспілкувався з мешканцями будинку де облаштований салон. Одна з них розповіла, що чоловіки ходять до салону і вдень, і вночі. Мовляв, навіть комендантська година для них не перешкода. 

Сам Дмитро Гуцалюк того ж вечора звернувся до поліції із заявою. Про це він розповів журналістці vsim.ua. Згодом на своїй сторінці в соцмережах, активіст розповів наступне:

Ще в травні мешканка будинку на Водопровідній, Юлія, розповіла, що разом із сусідами вони готують заяву до правоохоронців. Журналістка vsim.ua поцікавилася в райуправлінні поліції перебігом цієї справи. Інспектор з комунікації Віра Мазур розповіла, що в суботу, 6 серпня, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі працівники поліції займаються встановленням всіх обставин.

Що відомо про салон

“Еротичний масаж у Хмельницькому з чарівними майстрами, що може бути краще?”, - це написано на головній сторінці сайту того самого салону. Зазначено, що вони надають понад 20 різноманітних програм. Серед них - послуг для чоловіків, жінок і навіть пар. 

У салоні виконують масаж простати, піп-шоу, стріп-шоу, послуга під назвою “взаємне задоволення”, гра з майстром в карти, а також тест-драйв працюючих майстрів. До речі, на сайті також є фото дівчат, які мають надавати різноманітні послуги. А ще - тут пропонують роботу. Зокрема - студенткам і молодим мамам. При цьому зазначені основні вимоги. З них - приємна зовнішність та вік від 18 до 29 років.

Крім того, пропонують надати “релакс” за різними пакетами. Скажімо, “All Inclusive” чи “President”. На сайті вказані також ціни. Вони коливаються від 750 до 11 тисяч гривень.

Салон із такою ж назвою працював в інших областях України

Салон із такою ж назвою минулої весни прикрили на Полтавщині. Місцеві активісти на YouTube-каналі Національний корпус Полтава повідомляють наступне: 

Полтавські поліцейські проводили там обшуки, вилучили речові докази та припинили діяльність так званого “масажного салону”. Інтернет-видання “Полтавщина” повідомляє, що тоді вилучили дзеркала, картини, ліжка, постільну білизну, еротичні костюми та алкоголь. Проте згодом суд зобов’язав правоохоронців повернути все власнику. Аргументуючи тим, що ці речі не є підтвердженням того, що салон надає інтимні послуги.

Відповідно до матеріалів справи, кримінальне провадження стосовно масажного салону у Полтаві також відкрите ще у жовтні 2019 року. Згодом було проведено ряд негласних слідчо-розшукових дій, серед яких відеофіксація та допит свідків.

Послуги в Полтаві надавалися у приміщенні підприємця ТОВ “Комфортсервісегогруп”. Місцеве видання повідомляє, що воно працювало офіційно й сплачувало до держбюджету податки. По цій справі уже був суд. Суддя скасував арешт майна та аргументував це тим, що це може перешкоджати нормальній підприємницькій діяльності й завдасть суттєвих збитків фірмі.

Такий же масажний салон “Ego Studio” наразі функціонує у сусідній Вінниці. На їхній сторінці у Facebook розміщений допис, що опублікований 29 липня. У ньому написано: 

Читайте також: Розпиття та погрози: подробиці скандалу із поліцейською у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (176)
  • Igor Isaew

    Працює знов! Заходьте!
  • Петро Романюк

    Нікому не дають покою ці ,,активісти,, не тим займаєтесь , чи може завидки беруть
  • Владимир Мартенюк

    В Украіні сексу і наркотиків немає!😝
  • Ксюша Цимбалюк

    Ого це капиц як встиду немає

keyboard_arrow_up