Затримали Васю, який їв у хмельницьких ресторанах і не розраховувався

Затримали Васю, який їв у хмельницьких ресторанах і не розраховувався
  • Наразі хлопець перебуває у вінницькому ізоляторі тимчасового тримання.
  • У сусідньому місті його спіймали за крадіжки алкоголю в супермаркетах. 

Історія хлопця, який назвався на камеру Вася, викликала чимало емоцій в хмельничан. Деякі з містян стали свідками того, як його ловив на Проскурівській офіціант одного із закладів харчування. Все через те, що хлопець поїв і не розрахувався, а просто втік. Причому за цією схемою працював у кількох хмельницьких ресторанах. Детальніше про цю історію читайте в матеріалі Не розрахувався у “Beef&Cake” та “Ресторації Шпігеля” і втік: дізналися деталі.

Виявилося, що цього самого хлопця розшукували вінницькі поліцейські за вчинення інших злочинів. А саме - викрадення алкогольних напоїв із супермаркетів у Вінниці. Всі ці епізоди відбулися у 2019 й 2020 році. Тепер юнака спіймали.

  •  Він був у минулому році засуджений за крадіжки (за частинами першою та другою статті 185 Кримінального кодексу України) до двох років обмеження волі з відстрочкою виконання вироку. І оскільки в нього умовний вирок, плюс він оголошений в розшук за крадіжку у Вінниці, то його взяли під варту на 60 діб з можливістю внесення застави, - розповіла речниця управління Нацполіції Анна Олійник.

Речниця також розповіла, що юнак - сирота. Батьків немає, тому заставу внести нікому. Він, швидше за усе, сидітиме й далі. Мало того, тепер йому загрожує реальний термін ув'язнення за крадіжки, скоєні повторно. 

Відео дня

На питання 20minut.ua про те, що буде з хмельницькими епізодами несплати чеків у ресторанах, відповіли так: швидше за все заяви тамтешніх потерпілих передадуть у роботу вінницьких слідчих (приєднають до справи про крадіжки).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (71)
  • Oleksandr Yakymchuk

    Невже хоч десь в Україні поліція працює? В Чернівцях шахрай на пару сотень тисяч доларів людей кинув і поліція нічого не робить, а тут людина поїла і вже в ізоляторі
  • Дмитрий Анатольевич

    Нужно чувствовать и смотреть за гостями ресторана (громко сказано)кафе,бара,паба и т.д!

    Ирина Сапацинская reply Дмитрий Анатольевич

    Ковалык Дмитрий смею не согласиться!!!
    Иногда , подаёшь руку помощи человеку, и в глаза смотришь, доверяешь, ведь за него просили....
    А он поступает совсем не красиво в конце то концов!
  • Дмитрий Анатольевич

    Сколько можно мусолить эту ситуацию...
  • Читач02

    За їжу, і незрозумілої якості який алкоголь людину в тюрьму відправляти.В чеках ви що завгодно можете вказувати про завданні збитки, хлопчина беззахисний …Позор впершу чергу власникам данних закладів!!!! Відносно публікації журналістів  цього видання… хабарників також з відкритими обличчями виставляєте , чи тільки беззахисну людину сироту виставити з відкритим обличчям, вам дозволяєть ваш професійний рівень!!!

    Борисас Моисеявичюс reply Читач02

    бедный сиротинушка не хлеб с маслом воровал на пропитание, а сразу вискарь)) видать, без него с голоду бы опух

    PutnickFree reply Читач02

    Так він ще й до вас додому може зайти, взяти речі які вам "непотрібні", бо просто лежать без діла, а йому потрібніше, теж будете виправдовувати?
    Цього Васю-Данила добре знають, багатьох він обчистив.
    Нормальній людині і в голову не приходить без грошей ходити по дорогих ресторанах і магазинах.
    То ви хочете мати такого сусіда, пожалійте, у тюрмі на "дієтичній" їжі теж за наш рахунок йому ж погано буде ;)

keyboard_arrow_up