Завалені сміттєві баки - зворотній бік свята чи недбалість комунальників?

Завалені сміттєві баки - зворотній бік свята чи недбалість комунальників?
  • Протягом святкових днів сміттєві баки по всьому місту були наповнені вщент.
  • Непотріб, який викидали хмельничани, розносили вітер і собаки. 
  • На гори сміття біля будинку жалілися мешканці Тернопільської. Кажуть - не прибирали майже тиждень. 

Після новорічно-рідзвяних свят на сміттєвих майданчиках по Хмельницькому традиційно залишилися гори сміття – пакети, пластикові і скляні пляшки та побутові відходи. Подекуди непотріб з-під вікон хмельничан не вивозили декілька днів.

Справжній хаос був біля контейнерів на Тернопільській 36/1. В оточенні житлових будинків знаходиться і дитячий садочок. Вітер та бродячі собаки порозносили сміття із баків, тому воно валялося за кілька метрів від самого майданчику.

Сьогодні, 10 січня, контейнери таки звільнили від відходів. Комунальники жаліються - щороку одна і та сама історія. 

Відео дня

- Ми зараз переживаємо важкий тиждень, було багато таких випадків, що мешканці кажуть, що не прибирається. Але ніхто не рахує, що за ці вихідні люди викидають дуже велику кількість сміття. І тому якщо хтось виходить і бачить, що баки повні, то це не означає, що їх не забирали, а каже про те, що вони у ці дні просто швидко наповнюються, - розповідає vsim.ua директор КП «Спецкомунтранс» Владислав Кривенчук.

Так виглядає майдайник після того, як вивезли сміття - 10 січня За словами Владислава Кривенчука, такі завали сміття починають збиратися ще з 30 грудня, коли хмельничани починають готуватися до зустрічі нового року. Тому 31 грудня працівники підприємства працювали у дві зміни. Вже в новому році, жаліється керівник "Спецкомунтрансу", їм завадила негода. Замість того, щоб вивозити сміття з майданчиків, довелося розгрібати снігові гори. 

- Якщо у нормальну погоду на один контейнер йде до трьох хвилин, то зараз виходить на деяких майданчиках до 16-17 хвилин. Ми не можемо навіть за день забрати ту норму, що є. Наприклад, на проспекті Миру як пройшла вчора наша машина, то ми там такий сніговий замет розгрібали. Спочатку треба відкинути сніг, а потім вже забрати контейнера. По-іншому неможливо. Працівники не можуть скакати через кучугури, - каже Владислав Кривенчук.

За його словами, на даний час сміття у місті прибрали. Однак є ще кілька майданчиків, де мають допрацювати сміттєвози. Обіцяють справитися швидко.

До речі, ялинки мешканці можуть складати біля майданчиків, їх вивезуть і утилізують на сміттєзвалищі. 

Якщо сміття не вивозять дзвоніть:

Диспетчерська КП "Спецкомунтранс":   2-12-95, 067-314-06-08

Перш ніж дістатися до контейнера, працівники розгрібають сніг

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Христя Лиса

    засралися повністю за новий рік. а комунальники не прибирають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up