З’єднуватимуть села: в Ізяславській громаді відновили два пішохідних містки

З’єднуватимуть села: в Ізяславській громаді відновили два пішохідних містки
Світлини зі сторінки Ізяславської міської ради
  • Відтепер людям не треба долати кілометри, аби дістатися через річку до сусідніх сіл.

Оновлений пішохідний місток поєднує між собою Криволуку та Мислятин Лютарського старостинського округу, що на Ізяславщині.

І хоча його протяжність усього 40 метрів, але для мешканців обох сіл – радість. Відтепер їм не потрібно буде долати купу кілометрів, щоб дістатися з одного села в інше. Користуватися старим й занедбаним містком було вкрай небезпечно.

Відео дня

А цими вихідними нове життя отримав ще один аварійний пішохідний місток в громаді. Його протяжність – орієнтовно 50 метрів. Сполучає Криволуку та Клубівку. Для жителів він – своєрідний символ зручності.

«Щодня даним містком користувалися чимало пішоходів, - зазначають в Ізяславській міській раді. - Проте, на жаль, під дією атмосферних опадів та в результаті тривалого використання основа містка зруйнувалася. Пішохідна переправа стала аварійною, небезпечною для пішоходів та потребувала реконструкції».

Мешканці сіл згуртувалися й взялися за ремонт містка. Про дошки, цвяхи та інші матеріали подбали у КП «Сошне» Ізяславської міської ради. Свою лепту вніс й КП «Житлокомуненерго».

Так спільними зусиллями з’явився оновлений дерев’яний місток, по якому вже не страшно пройтися. Разом – українці направду велика сила!

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up