Зеленський дав звання директору фірми, яка будувала «прапор за 5 мільйонів»

Зеленський дав звання директору фірми, яка будувала «прапор за 5 мільйонів»
  • Керівник компанії-підрядника отримав звання «Заслужений будівельник України».

  • Ордени та звання також отримали народний депутат та заступник голови Хмельницької ОДА.

Директор компанії «Вектор-М», яка будувала флагшток у дендропарку, отримав звання «Заслужений будівельник України». Про це йдеться в указі Президента України Володимира Зеленського. Ордени та почесні звання також отримали народний депутат та заступник голови Хмельницької ОДА.

Хто та за що отримав нагороди і звання

Наводимо повний перелік осіб, згаданих в указі президента:

  • Відео дня
    /li>

Що відомо про «Вектор-М»

Протягом останніх місяців приватне підприємство «Вектор-М» стало відоме завдяки тому, що займалося спорудження флагштока для прапору в дендропарку «Поділля». Вартість договору з компанією склала 4 523 876,72 гривні. Роботи були профінансовані коштом обласного бюджету. Замовником виступило державне підприємство «Хмельницька обласна служба єдиного замовника».

Урочисте відкриття флагштока відбулося цього тижня, 23 серпня. Він є найвищим у Хмельницькій області — 50 метрів. Окрім спорудження флагштока роботи включали благоустрій прилеглої території — встановлення освітлювальних точок, облаштування доріжок, встановлення пам’ятного знака, лавок та урн.

Нагадаємо, що флагштоки встановлювали також в інших регіонах України. Всі вони є найвищими у своїх регіонах. Ініціатором цього був Офіс Президента України.

Приватне підприємство «Вектор-М» засноване у січні 2002 року. Його статутний капітал складає 1000 гривень. Основним видом діяльності є будівництво житлових і нежитлових будівель. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Серед інших замовлень, які виконувало або виконує «Вектор-М», є, наприклад, будівництво очисних споруд каналізації у Віньківцях, реконструкція відділення невідкладної медичної допомоги з харчоблоком головного корпусу Дунаєвецької ЦРЛ та реконструкція мереж водопроводу та каналізації у мікрорайоні Лезневе.

Читайте також: У дендропарку підняли «прапор за 5 мільйонів» (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Ярослав Герман

    Хотя би будівельникам квартири давали які про робили 7-20 років а не депутатам квартири снімають Україна.
  • Наталія Анішкіна

    Заслужений герой будівельник
  • Читач33

    Ваууу, за дерибан городского бюджета звания раздают!!! слава Украине
  • Віталій Українець

    У Авакова отримати наградний пістолет коштувало 10тис $.
    Тут також дуже дивний підбір членів та досягнень!

keyboard_arrow_up