Жертв "ловеласа" більше: нові деталі секс-скандалу у військовій частині на Хмельниччині

Жертв "ловеласа" більше: нові деталі секс-скандалу у військовій частині на Хмельниччині
  • Події навколо командира військової частини А1358 Віктора Іваніва набирають обертів.
  • Після того як 24-річна Валерію Сікал звинуватила чоловіка у сексуальних домаганнях, про свавілля командира також розповіли й інші підлеглі. 

На початку січня мережі збурив секс-скандал за участі полковника із Хмельницького. 24-річна лейтенантка обвинуватила у приниженні гідності та сексуальних домаганнях командира частини. 

Що відомо про секс-скандал?

  • Валерія Сікал звинуватила командира військової частини А1358 Віктора Іваніва у домаганнях. Вона стверджує, що командир частини активно до неї залицявся в обмін на "легку службу".
  • Лейтенантка терпіла приниження цілий рік. Розповісти про всі епізоди домагань Валерія наважилася після перенесеної операції на хребті. Коли, замість відпустки за медичними показниками проти дівчини відкрили службове розслідування.
  • Справу відмовились реєструвати на Хмельниччині, тож жінка звернулася до вінницької поліції, оскільки родом з Вінниці.

Після скандалу Валерія Сікал перевелася на роботу в іншу частину. А звинувачений у сексуальному домаганні полковник Іванів подав заяву до суду проти неї. Він звинуватив жінку в адміністративному правопорушенні за статтею 172-11 КУпАП (самовільне залишення військової частини). Через брак документів засідання з розгляду справи перенесли на 11 лютого. Про це пише 24 канал.

Відео дня

У справі за скаргою Валерії Сікал ще ведеться розслідування.

Як виявилось, жертв полковника-ловеласа більше. Як запевняє чоловік Валерії Сікал, про домагання з боку Іваніва розповіли ще 8 жінок.

Наразі сам полковник перебуває у відпустці. У військовій частині від будь-яких коментарів щодо цієї скандальної ситуації утримаються. 

Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Vladimir Lutsiuk

    Кастрировать!
  • Надія Надійся

    Валерія, бажаю сили, терпіння, довести справі до кінця! Бог в поміч дитино! Такі покидьки мають бути покарені!!!
  • Весела Віка

    Ви говорите за міськорайоний суд одні скоти.Тут насільнік дорослий.А в мене насильство над донькою малолітньою,тай скотина   щей до інших малих дітей чипляється.Міськорайоний суд зокрема судя Антонюк абсолютно виправдав щей зі старими статтями (при цьому запісь де малу обзиває прастітуткою).Подавши на апеляцію то стільки тянули пока незакінчився термін давності але визнано виним.Дякуючи Богу що непопав день амністії.Тільки тоді справа буде мати силу коли буде маса людей.А так знайдуть статі такі що потім легко спростовуються або звична картина переплутувати дати ,події ,час ,свідків ,і даже експертизи ,і аналізи на алкоголь (спочатку вписали що донька в 10років була п'яна).Це мало того що Антонюк просив щоб я вімовилась від позову.Пока закінчився суд я аж посивіла.Пильності удачі.
  • Oxana Bondarchuk

    Линчевать если суд не поможет!(((Мерзавец!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up