Жительку Шепетівки незаконно відключили від опалення

Жительку Шепетівки незаконно відключили від опалення
Фото ілюстративне
  • Від централізованого опалення її будинок відключили ще у 2019 році
  • Підприємство радить по­зи­вач­ці вста­но­ви­ти ін­ди­ві­ду­аль­не опа­лен­ня.

«Шепетівське підприємство теплових мереж» неправомірно від`єднали від системи централізованого теплопостачання помешкання жительки Шепетівки. Такого висновку дійшов Шепетівський міськрайонний суд.

Комунальники подали апеляцію. На підприємстві стверджують – у більшості квартир в будинку індивідуальне опалення. Через це відбувається розбалансування внутрішньобудинкової системи. Саме тому помешкання мешканки відключили від централізованого опалення.

Також «Шепетівське підприємство теплових мереж» вказує на те, що не має можливості відновити тепло у домівці, адже рішення ОСББ і звернення жителів будинку немає.

Відео дня

«Зібрані докази вказують на те, що голова ОСББ не звертався до міської постійно діючої міжвідомчої комісії з розгляду питань, пов`язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого теплопостачання, із заявою про від`єднання будинку, де мешкає позивачка, від мережі централізованого опалення. Тому й немає рішення комісії про його відключення.» - пишуть на сторінці Хмельницького апеляційного суду.

Читайте також:

Автор - Анна Помаранська 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up