Життя Хмельницького в мемах: зібрали 11 картинок з історії міста

Життя Хмельницького в мемах: зібрали 11 картинок з історії міста
Тут і далі використані фото з Хмельницький Live та відкритих джерел
  • Меми - те, що допомагає посміхнутися українцям навіть в найскладніші часи.
  • А про що полюбляють жартувати хмельничани?
  • Зібрали підбірку картинок з мережі за 5 останніх років. 

Під час війни журналісти vsim.ua щотижня публікують для вас підбірку “свіжих” мемів. Останні можна переглянути в матеріалі - Відставка Арестовича, танки та ППО на росії: свіжа добірка мемів та жартів.

Американські психологи вже давно довели, що меми допомагають людині швидше впоратися зі стресом. Саме тому користувачі мережі завжди охоче “лайкають” їх та діляться зі своїми друзями. Хоч, як правило, автор таких публікацій залишається невідомим. 

Для створення таких картинок слугують різні події. Тематикою може бути будь-що: скажімо, війна, підвищення цін, негода чи навіть вислів чиновника або міського голови. 

Відео дня

У цьому матеріалі ми зібрали гумористичні картинки, що стосуються Хмельницького. А саме - ті, що були опубліковані в мережі протягом 5 років. Отож, дізнавайтеся про події в місті, що стали причиною для створення мемів. Серед них - підвищення вартості проїзду, затоплення вулиць після дощу, вислів заступника Симчишина, що став відомим серед хмельничан, поведінка міського голови Кам’янця-Подільського та інші.

Діліться цим матеріалом з друзями та знайомими, аби підняти настрій якомога більшій частині людей. 

Увага: деякі меми містять нецензурну лексику. 

Хмельничани часто носять одяг із різними написами. Одними з популярних є назви іноземних міст. Наприклад, New York або Brooklyn. Саме на цю тематику вигадали наступний мем.

Місцева говірка - теж привід для створення гумористичних картинок. Адже хмельничани часто використовують вислови, які притаманні лише для мешканців Поділля. У картинці нижче подані варіанти того, як сприймаються такі слова на слух.

Мікрорайон Гречани деякі хмельничани вважають одним з найнебезпечніших. Саме тому створили такий мем:

“Підземка” в центрі міста - місце, в якому можуть заблукати деякі місцеві. Особливо, якщо замислитися чи відволіктися на вітрини кіосків. 

Зростання вартості проїзду завжди викликало чимало обурень в хмельничан. Містяни скаржаться, що умови в громадському транспорті не відповідають ціні. Тож після чергового підвищення в мережі стала “гуляти” така картинка:

Цей мем став популярним після підвищення вартості проїзду до 8 гривень. Отож, на купюру нанесли зображення міського голови Олександра Симчишина. Однією з причин створити таку картинку стало те, що водії громадського транспорту часто не могли дати решту пасажирам. Тож, на думку автора мему, 8 гривень однією купюрою могло б виправити ситуацію. 

Після дощу Хмельницький часто затоплює. Відбувається це і в центрі міста, і на речовому ринку. Та найбільше наслідки опадів помітні на Зарічанській. Тож ця тема для створення мемів - одна з найулюбленіших серед хмельничан.

У 2021 році на телеканалі «Перший Подільський» вийшов сюжет щодо ремонту майдану Незалежності. У ньому заступник міського голови Василь Новачок зазначив, що саме такий метод був обраний через дешевизну. Запитали Василя Новачка й про вигляд головної площі міста після ремонту:

— Що стосується естетичного вигляду, мені хочеться сміятися з тих естетів, які живуть десь в Південно-Західному мікрорайоні, на Озерній чи в мікрорайоні Ракове, бувають на майдані Незалежності раз в рік, а з космосу вони точно його вигляду не бачать. Але от їх зачепило, що чиновники у своїх кабінетах сидять і дивляться на негарний майдан. Та нам нормально, — сказав Василь Новачок.

Саме остання фраза привернула увагу хмельничан та викликала обурення. Це проявилося не тільки у коментарях та постах, а й у мемах та відео.

Раніше під час оголошення повітряної тривоги міський голова Кам’янця-Подільського часто повідомляв про активність ворожої авіації. При чому, робив це частіше за інших міських голів. Саме тому хмельничани вигадали наступний мем:

Після повномасштабного наступу в Хмельницькому та інших українських містах тимчасово призупинив роботу McDonald’s. З цього приводу хмельничани вирішили пожартувати, використовуючи слова з пісні Діми Корса “Чекатиму”.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Andrii Khmel

    А хтось сумнівається))) що ні?))))
  • Галина Янович

    Ваша стаття спрямована викликати такі коментарі, яким розродилася Марина Аміка. Ви не хвилюйтеся, Новачок з посади сам піде після 2025 року. Разом з Симчишиним. Гнати їх вам точно не прийдеться. На їх місце ви собі виберете артурчика сторожука, чи альонку березу, кого захочете. А тоді  побачите, чи не захочеться вам повернути назад цього самого Новачка, в якого гріх проти вас один - місце народження вказане в паспорті - не Хмельницький.
  • Галина Янович

    В цілому стаття заказна. Направлена на дискредитацію двох свободівців Посітка і  Новачка. У випадку з Новачком ще й перекручено. Він казав не "мені нормально ", а "нам нормально ". А класти в основу статті  брехню -це підлість, о нешановні автори.
  • Саша Мевшук

    вул.Бандери ремонт якої був суцільним методом,розйобана вже у здовж і в поперек.Тримаймо стрій!

keyboard_arrow_up