Відставка Арестовича, танки та ППО на росії: свіжа добірка мемів та жартів

Відставка Арестовича, танки та ППО на росії: свіжа добірка мемів та жартів
  • У 2023 році українці продовжили реагувати на гучні події в жартівливому тоні. 

  • Цього тижня мережа вибухнула мемами та жартами про відставку Олексія Арестовича, розміщення ППО на дахах будівель на росії, нікчемність армії окупанта та їхніх командирів та постачання ЗСУ іноземних танків. 

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України, мережа вибухнула серією мемів. Вони стали новітнім інструментом воєнної пропаганди, адже певним чином забезпечували психологічну підтримку громадян.

Меми, жарти, фотожаби генерували та розповсюджували з будь-якого, навіть найменшого, приводу. Вони дали мільйонам українців моменти колективної радості у цей смертоносний і жахливий час. Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про кращі меми 2022-го. Переглядайте їх в добірці Чим запам'ятався 2022: кращі меми минулого року. 

У 2023 році українці продовжували створювати жарти. Ми зібрали найкращі меми останнього тижня. Діліться у коментарях і своїми улюбленими жартами.

Відео дня

Відставка Арестовича

14 січня в Дніпрі стався один із найбільших терактів за час повномасштабної російсько-української війни. Окупанти вдарили ракетою Х-22 по багатоповерхівці. Цю ракету не можуть збивати Повітряні Сили ЗСУ. Натомість Арестович в ефірі з Марком Фейгіним заявив, що російську ракету збила українська ППО і вона вибухнула під час падіння на під'їзд. Згодом інформацію спростували. Та мережу вже було не зупинити. 

Тож 17 січня на особистій сторінці радника в соцмережах з'явилося повідомлення про намір піти у відставку. Арестович прикріпив і фото заяви на звільнення керівнику. Згодом прессекретар президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров офіційно повідомив, що позаштатний радник пішов у відставку. Враз мережа наповнилася курйозами з використанням заяви Арестовича.


ППО на дахах на росії

У москві на адмінбудівлях почали встановлювати системи ППО. Вони з'явилися на даху будівлі Міністерства оборони рф та інших будинках у центрі міста. Можливо, це ЗРК Панцир-С1. Їх витягували вгору люди у військовій формі за допомогою підйомного крана.

Українці висміяли такий крок країни-агресора, влада якої рік тому стверджувала, що "візьме Київ за три дні", а тепер, після вибухів на своїй же території, заявляє, що "все йде за планом". Свідченням тому стала величезна кількість жартів. 

Танки для України

Третя порція жартів розгулялась навколо затягування з постачанням Збройним Силам іноземних танків. Українці критикують європейських політиків та роблять це в притаманній їм манері — жартами. 

Нікчемність росіян

Пишіть у коментарях чи цікаві вам подібні підбірки, діліться враженнями та скидайте і свої улюблені меми. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up