Жорстоке вбивство на Інститутській: хмельничанин забив друга палицею через ревнощі

Жорстоке вбивство на Інститутській: хмельничанин забив друга палицею через ревнощі
  • Вчора, 20 січня, близько 17-ї години в багатоповерхівці по вулиці Інститутська вбили людину.
  • За чаркою двоє, раніше судимих, чоловіків не поділили жінку.
  • 39-річний місцевий житель забив 52-річного опонента дерев’яною палицею.

Вчора, 20 січня, близько 17-ї години вечора по вулиці Інститутській сталося жорстоке вбивство. В одній із квартир відпочивала захмеліла компанія з трьох чоловіків та жінки. За чаркою між двома місцевими мешканцями виникла сварка через присутню жінку. “Колеги по чарці” зчинили бійку. В ході, якої 39-річний хмельничанин вбив свого 52-річного суперника.

- Спочатку бив кулаками по обличчю, коли чоловік упав, в хід пішли ноги. Потім 39-річний місцевий житель схопив палицю та став добивати суперника вже нею. Від отриманих травм 52-річний хмельничанин помер на місці, - про це журналістам vsim.ua розповіла речник Хмельницького відділу поліції Людмила Берестовська.

Свідки події викликали швидку. Медики констатували смерть потерпілого та викликали поліцію. Правоохоронці затримали горе-коханця. Чоловіку загрожує від 10 до 15 років покарання за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Відео дня

Підписуйтесь та слідкуйте за найсвіжішіми новинами Хмельницького у Фейсбук, Телеграм та Інстаграм. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Freer

    За навмисне вбивство раніше судимому10-15 років? Закон дуже ліберальний. Довічне!!!
  • Леонид Наседкин

    В наше время удивляться нечего,это не первый раз.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up