Жорстоке вбивство на Інститутській: хмельничанин забив друга палицею через ревнощі

Жорстоке вбивство на Інститутській: хмельничанин забив друга палицею через ревнощі
  • Вчора, 20 січня, близько 17-ї години в багатоповерхівці по вулиці Інститутська вбили людину.
  • За чаркою двоє, раніше судимих, чоловіків не поділили жінку.
  • 39-річний місцевий житель забив 52-річного опонента дерев’яною палицею.

Вчора, 20 січня, близько 17-ї години вечора по вулиці Інститутській сталося жорстоке вбивство. В одній із квартир відпочивала захмеліла компанія з трьох чоловіків та жінки. За чаркою між двома місцевими мешканцями виникла сварка через присутню жінку. “Колеги по чарці” зчинили бійку. В ході, якої 39-річний хмельничанин вбив свого 52-річного суперника.

- Спочатку бив кулаками по обличчю, коли чоловік упав, в хід пішли ноги. Потім 39-річний місцевий житель схопив палицю та став добивати суперника вже нею. Від отриманих травм 52-річний хмельничанин помер на місці, - про це журналістам vsim.ua розповіла речник Хмельницького відділу поліції Людмила Берестовська.

Свідки події викликали швидку. Медики констатували смерть потерпілого та викликали поліцію. Правоохоронці затримали горе-коханця. Чоловіку загрожує від 10 до 15 років покарання за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Відео дня

Підписуйтесь та слідкуйте за найсвіжішіми новинами Хмельницького у Фейсбук, Телеграм та Інстаграм. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Freer

    За навмисне вбивство раніше судимому10-15 років? Закон дуже ліберальний. Довічне!!!
  • Леонид Наседкин

    В наше время удивляться нечего,это не первый раз.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up