Зірка на замовлення: за скільки співатиме Валевська і розважатиме Педан

Зірка на замовлення: за скільки співатиме Валевська і розважатиме Педан

Зірки української естради можуть виступити на будь-якому корпоративі, дні народження чи навіть приватній вечірці. За декілька тисяч доларів чи навіть гривень улюблений виконавець співатиме, танцюватиме чи розважатиме тільки замовника. Скільки коштують виступи зіркових хмельничан дізнавалися журналісти "ВСІМ". 

405 тисяч гривень за співи Олександра Пономарьова 

Золотий голос України Олександр Пономарьов збирає на свої концерти багатотисячні зали. А от замовити співака на корпоратив не так вже й просто, хоча реально. Контакти нам підказав Google. По запиту «як замовити пономарьова» переходимо за одним із посилань. Наперед придумуємо історію і телефонуємо. Зателефонувавши за номером, дізнаємось, що Пономарьов надзвичайно затребувана зірка. Приємний чоловічий голос уточняє дату, на яку, за нашим планом, співак має виступати на дні народженні. На запитання про суму важко зітхає. 

- Чесно вам скажу Пономарьов - не такий вже й дешевий. Він коштує 15 тисяч євро за годинний виступ. Виконує на вечірках приблизно 12-15 пісень. Але за вашим бажанням може заспівати більше. 

Згодом на наш номер надходить смс із уточненням, що визначена нами дата вільна. Тож можна без проблем замовляти співака у Хмельницький. 

Відео дня

За 125 тисяч гривень розважатиме Олександр Педан

Зірка "Нового каналу", телеведучий Олександр Педан народився та навчався у Хмельницькому. Потім переїхав до Києва, де став відомим шоуменом. Він часто виступає на корпоративах, допоможе провести ваше свято на всі 100. Та знайти контакти для замовлення виявляється непросто. Можна вийти на зірку тільки через посередників. У агентстві нам розповідають, що для приїзду Олександра та його команди у Хмельницький необхідно оплатити номер люкс у готелі, купейний вагон та харчування трьох осіб. Виступ Педана може тривати до 5 годин. Усі жарти та програму можна узгодити. За це просять 6000  доларів.

Наталію Валевську на корпоратив за 100 тисяч гривень  

Зірка програми «Шанс» Наталія Валевська – корінна хмельничанка. Лауреат багатьох пісенних конкурсів та премії «Пісня року – 2010» теж не проти попрацювати на приватній вечірці. На офіційному сайті співачки знаходимо потрібні контакти. 

- Є можливість виступу Валевської на обрану вами дату, - розповідає концертний директор Богдан Щирба. - Програма виступу триває від 40 до 80 хвилин. Вартість залежить від кількості виконаних хітів. Загалом це 100-125 тисяч гривень. Можна замовити ще й балет. Якщо ви згодні, то телефоную продюсеру. 
Також згадує за райдер співачки і уточнює інформацію про місце події та освітлення. 
 
За 100 тисяч можна і Мілу Нітіч 

Уродженка Старої Синяви Міла Нітіч продемонструвала себе у телепроекті «Шанс». Потім була учасницею конкурсів «Нова хвиля», «Євробачення» та «Голос країни». На неї можна вийти кількома способами. Спочатку пробуємо через офіційний сайт співачки. Спілкуємось із концертним директором. 

- Замовити Мілу на обрану вами дату можна. Вона виступатиме вживу приблизно 45-50 хвилин. Якщо ви згідні заплатити близько 4000 доларів, плюс затрати на технічну та побутову частину, - пояснює Володимир Карасовський. 
Ми подякували і сказали, що нам потрібно буде ще порадитися із рідними стосовно суми. Але за дкілька хвилин після розмови приходить повідомлення з натяком, що можна торгуватися. 

У так званий технічний райдер входитиме проживання, харчування та переїзд зірки. Також пробуємо домовитись через агентство. Тут нам називають ті ж умови, проте за ціну в 5000 доларів. Тисячу бере посередник.  


Концертний директор написав смс

 Гоцки-пляски   «Лісапетного батальйону» коштують 80 000 гривень

Гурт «Лісапетний батальйон» із  Чемеровецького району заявив про себе на шоу «Україна має талант». Відтоді збирає зали та проводить концерти по багатьох містах країни. Побували жінки із своїми виступами навіть у зоні АТО. Їхні контакти та кошторис можна знайти на сайтах замовлення розважальних подій. Відразу подана сума - 3200 доларів за виступ. Але ні часу, ні репертуару не вказали. 

Підготувала Олена Похитун

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    свиньи ! это все понты    эти "звезды" относятся к вам как к свиньям     их голоса обыкновенные   послушайте их ьез муз сопровождения и усиления с эффектами - одно хрюкание      тетя глаша с дядей фимой под баян куда красивее поют

    Анонім reply Анонім

    переплатив за корпоратив? ))

    Анонім reply Анонім

    мабуть, відмовили...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up